Kungsdagen och Brodagen

Ingen h2 rubrik finns

Kom och var med på årets folkfester!

Kungsdagen

Kom till Kungsängens centrum den 26 augusti och gör Kungsdagen till årets folkfest! Här kommer du uppleva marknad med försäljning och utställare, ansiktsmålning, dansuppvisningar, besök av polis och räddningstjänst och en massa annat kul. Och på scenen uppträder Jens Hult, som slog igenom i Idol 2013, Süperstar Orkestar med kulturskolan, dansgruppen Dancing Queens, Opus Nordens musikskola och våra fantastiska funkisartister!

Mer om Kungsdagen

Brodagen

Brodagen den 9 september blir i år en officiell PEP-dag med fokus på rörelseglädje. Förutom att succén med Swimrun är tillbaka så bjuder Brodagen på clowner utan gränser, trollkarl, ponnyridning, brädspelsturnering, aktivitetsområde med bland annat uppblåsbar hinderbana och hoppborg, MTB Freestyle Show och mycket mer.

Mer om Brodagen

Evenemang

 1. 05 sep-
  Boka plats

  Fri entré

  Teknikbiblioteket

 2. 17 nov-
  Boka plats
 3. 18 nov-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: Från Skogen

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

15 decHär är årets kultur- och miljöstipendiater

Hållbarhet, musikbegåvning, teaterverksamhet och kulturarv premierades när 2022 års kultur- och miljöstipendium delades ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde på onsdagen, 14 december.

15 decUpplands-Bro kommun har bäst tillväxt i Stockholms län

Upplands-Bro kommun tilldelas Bästa Tillväxt 2022 av kreditupplysningsföretaget Syna. Utmärkelsen går till den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst baserat på företagens senast inlämnade årsredovisningar.

14 decEkonomiskt stöd till personer som öppnar sitt hem för ukrainska flyktingar

– Många privatpersoner har och fortsätter öppna sina hem för flyktingar från Ukraina. Vi vill stödja dessa, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsen ordförande.