Uppdaterad 18 juni 2024
Skriv ut

Boka plats

Björknäs camping är en naturcamping, vackert belägen vid Mälaren. Du hittar den på det smala näset Ådö som sträcker sig ut i Mälaren, inte långt ifrån Bro Hof Slott med sin golfbana eller Ådö-Lagnö naturreservat. Den lugna omgivningen är unik med många vackra, gamla och skyddade lövträd.

Boka din plats

Björknäs camping erbjuder platser för husbil och husvagn, med el och utan el. Du kan även boka en enklare tältplats utan el, välj i bokningen vad du vill ha. Minst en person i sällskapet, den som är ansvarig för bokningen, ska ha fyllt 18 år.

Bokad plats får inte överlåtas till annan eller hyras ut i andra hand. Vid tveksamhet runt detta kontakta vår campingvärd.

Vi har öppet 5 maj till 15 september.

Incheckning och utcheckning

Du kan checka in från klockan 13.00 på ankomstdagen, utcheckning sker automatiskt klockan 12.00 på avresedagen.

Bommen kan öppnas dygnet runt av säkerhetsskäl men vi vill gärna att du kommer in före 23.00 eftersom det ska vara tyst och lugnt på campingen 23.00-07.00.

Priser

Campingplats/ställplats

Period

Pris ink. moms 2024

Hel säsongMed el, 6/5-24/9 

Hel säsong

(8 platser)

17 000 kronor

Högsäsong v. 25–34 Husbil/husvagn med el

Vecka

1 880 kronor

Husbil/husvagn med el

Dag

365 kronor

Husbil/husvagn utan el

Vecka

1 360 kronor

Husbil/husvagn utan el

Dag

315 kronor

Lågsäsong v. 19–24 och v. 35–43Husbil/husvagn med el

Vecka

1 410 kronor

Husbil/husvagn med el

Dag

295 kronor

Husbil/husvagn utan el

Vecka

940 kronor

Husbil/husvagn utan el

Dag

260 kronor

Tömma/fylla tankarTömning av tankar och fylla vatten om man ej övernattar


100 kr


Priser enkel tältplats


Period

Pris

Utan el, högsäsong v. 25–34 

Dag

235 kronor

Utan el, lågsäsong v. 19-24 och v.35–43

Dag

200 kronor

Betalning och avbokning

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar din plats på Björknäs camping.

När du bokat får du en bokningsbekräftelse. Kontrollera att datum i din bokning stämmer. Om något har blivit fel eller om du har några funderingar tveka inte att kontakta oss.

Betalning sker i samband med att du bokar din plats. Du kan betala med digitalt med swish eller kort. Om du inte har möjlighet att betala digitalt, kontakta oss via simhallen.

När du bokat och betalat får du en bokningsbekräftelse och information om hur du checkar in på ankomstdagen. I samband med att du checkar in får du en personlig kod som du använder för att öppna entrébommen samt för att komma in till toaletter och duschar.

Du får full återbetalning vid avbokning fram till fem dagar före ankomstdagen. Vid senare avbokning eller helt utebliven avbokning sker ingen återbetalning. Väljer du att avbryta din vistelse tidigare än planerat måste du ändå betala för hela vistelsen.

Fram till fem dagar före din planerade ankomst kan du, i mån av plats, boka om din vistelse. Ring eller mejla oss.

Vänd dig direkt till oss med det du vill ta upp. Tänk på att dina möjligheter att få rättelse kan minska om du dröjer med att meddela oss. Om vi inte kommer överens, kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Den består av en opartisk ordförande och ett antal representanter för researrangörer och konsumenter – vi följer deras rekommendationer.

Båda parter har rätt att träda ifrån hyresavtal om campingtomt inte kan tillhandahållas på grund av krigshandlingar, naturkatastrofer, konflikter på arbetsmarknad, längre avbrott i vatten- eller energitillförsel, eldsvåda eller liknande större händelser, som varken du eller vi kunnat förutse eller påverka. Vi är i så fall skyldiga att fortast möjligt betala tillbaka vad du betalat, med avdrag för den nytta du dittills haft av campingplatsen.

Campingens ordningsregler

En generell regel på campingplatser är att visa hänsyn. Björknäs camping är medlem i Svensk Camping (SCR) så vi följer deras ordningsregler. Läs igenom vad som gäller hos oss innan du bokar.

Ring vår campingvärd om du behöver hjälp eller har frågor

Är du nöjd med informationen på sidan?