Uppdaterad 03 oktober 2022
Skriv ut

Boka plats

Björknäs camping är en naturcamping, vackert belägen vid Mälaren. Du hittar den på det smala näset Ådö som sträcker sig ut i Mälaren, inte långt ifrån Bro Hof Slott med sin golfbana eller Ådö-Lagnö naturreservat. Den lugna omgivningen är unik med många vackra, gamla och skyddade lövträd.

Tack för den här säsongen!

Vi stängde för säsongen 2022 den 2 oktober. Information om kommande säsong kommer inom kort.

Boka din plats

Björknäs camping erbjuder platser för husbil och husvagn, med el och utan el. Du kan även boka en enklare tältplats utan el, välj i bokningen vad du vill ha. Minst en person i sällskapet, den som är ansvarig för bokningen, ska ha fyllt 18 år. Vi stängde för säsongen 2022, 2 oktober.

Priser

Campingplats/ställplats

Period

Priser 2022

Med el, 30/4 – 2/10 

Hel säsong

(8 platser)

15 000 kronor

Med el, högsäsong v. 25–34 

Vecka

1575 kronor

Med el, högsäsong v. 25–34 

Dag

325 kronor

Med el, högsäsong v. 25–34 

Vecka

1000 kronor

Med el, högsäsong v. 25–34 

Dag

275 kronor

Med el, lågsäsong v. 18–24 och v. 35–43

Vecka

1100 kronor

Med el, lågsäsong v. 18–24 och v. 35–43

Dag

195 kronor

Med el, lågsäsong v. 18–24 och v. 35–43

Vecka

700 kronor

Med el, lågsäsong v. 18–24 och v. 35–43

Dag

150 kronor


Priser enkel tältplats


Period

Pris

Utan el, högsäsong v. 25–34 

Dag

150 kronor

Utan el, lågsäsong v. 35–43

Dag

125 kronor

Betalning och avbokning

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar din plats på Björknäs camping.

När du bokat får du en bokningsbekräftelse. Kontrollera att datum i din bokning stämmer. Om något har blivit fel eller om du har några funderingar tveka inte att kontakta oss.

Betalning sker i samband med att du bokar din plats. Du kan betala med swish eller kort. När du bokat och betalat får du en bokningsbekräftelse och information om hur du checkar in på ankomstdagen. I samband med att du checkar in får du en personlig kod som du använder för att öppna entrébommen samt för att komma in till toaletter och duschar.

Du får full återbetalning vid avbokning fram till fem dagar före ankomstdagen. Vid senare avbokning eller helt utebliven avbokning sker ingen återbetalning. Väljer du att avbryta din vistelse tidigare än planerat måste du ändå betala för hela vistelsen.

Fram till fem dagar före din planerade ankomst kan du, i mån av plats, boka om din vistelse. Ring eller mejla oss.

Vänd dig direkt till oss med det du vill ta upp. Tänk på att dina möjligheter att få rättelse kan minska om du dröjer med att meddela oss. Om vi inte kommer överens, kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Den består av en opartisk ordförande och ett antal representanter för researrangörer och konsumenter – vi följer deras rekommendationer.

Båda parter har rätt att träda ifrån hyresavtal om campingtomt inte kan tillhandahållas på grund av krigshandlingar, naturkatastrofer, konflikter på arbetsmarknad, längre avbrott i vatten- eller energitillförsel, eldsvåda eller liknande större händelser, som varken du eller vi kunnat förutse eller påverka. Vi är i så fall skyldiga att fortast möjligt betala tillbaka vad du betalat, med avdrag för den nytta du dittills haft av campingplatsen.

Campingens ordningsregler

En generell regel på campingplatser är att visa hänsyn. Björknäs camping är medlem i Svensk Camping (SCR) så vi följer deras ordningsregler. Läs igenom vad som gäller hos oss innan du bokar.

Ring vår campingvärd om du behöver hjälp eller har frågor

Är du nöjd med informationen på sidan?