Upplands-Brogymnasiet, UBG

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till prova-på-dagar på UBG

Du som går i nian och vill testa hur det är att vara elev på något av våra program har möjlighet att följa en klass under en dag. Välkommen att hänga med oss!

Läs mer och boka

Vill du söka till Upplands-Brogymnasiet?

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär.

Läs mer om oss och hur du ansöker

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Senaste nyheterna

12 febProva-på-dagar på UBG

Välkommen på våra prova-på-dagar! Du som går i nian och vill testa hur det är att vara elev på något av våra program har möjlighet att följa en klass under en dag.

9 febFöre detta landslagscoach ny tränare för LIU basket

Eleverna som läser Lokal idrottsutbildning (LIU) med basketinriktning har fått en ny tränare med många fina meriter i bagaget.

8 febUBG-elever lär sig skriva journalistiska texter

UBG jobbar sedan några år med den digitala plattformen Mobile Stories. Där kan eleverna producera och publicera journalistiska texter som sedan kan läsas av alla.

29 janKreativ undervisning med nya VR-glasögon på teknikprogrammet

Tack vare stöd från kommunens digitaliserings- och IT-enhet har teknikprogrammet kunnat köpa in flera VR-glasögon och en 360-kamera. Eleverna kan nu lära sig på ett innovativt sätt och de kommer även få skapa sitt eget VR-material.

30 novVälkommen Helena, UBG:s nya rektor

Helena Anderstedt är ny rektor på Upplands-Brogymnasiet. Hon kommer närmast från Håbo kommun där hon senast arbetade som rektor på Fridegårdsgymnasiet.

Aktuell läsårsdata