Arbete och lediga jobb

Jobba hos oss!

Upplands-Bro kommun satsar mycket på att vara en attraktiv och intressant arbetsplats för vitt skilda yrkeskategorier. Hos oss har du alla möjligheter till ett utvecklande och meningsfyllt arbete med chefer som tar dig till nästa steg i din karriär. Hos oss ska du växa, och vi med dig.

Hitta lediga jobb i Upplands-Bro kommun

Ta nästa steg i din karriär

Förmåner för dig som anställd

Att jobba i Upplands-Bro kommun ska vara både utvecklande och tryggt. Så det är viktigt att du som medarbetare har en god balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder därför dig som arbetar inom kommunen olika förmåner som exempelvis friskvård, pension och försäkringar.

Läs mer om våra förmåner

Vår filosofi och vårt mål

Med många olika yrkeskategorier inom en och samma organisation är det viktigt att hitta en gemensam ”anda”. I det arbetet är du som expert inom just ditt verksamhetsområde viktig. Din kompetens, dina erfarenheter och idéer är motorn i vår gemensamma väg framåt.

Läs mer om vår filosofi

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 02 okt-
  Boka plats
 3. 02 okt-
  Boka plats

  Film: Där kräftorna sjunger

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

30 sepStöttar eller vårdar du en närstående? Välkommen till aktiviteter under anhörigveckan

3 – 9 oktober är det nationella anhörigveckan. Den riktar sig till dig som vårdar eller stöttar en närstående med sjukdom, funktionsnedsättning, beroende eller psykisk ohälsa. Upplands-Bro kommun arrangerar föreläsningar och informationsträffar under veckan, välkommen!

29 sepPODD: Krisberedskap och energieffektivisering

Denna vecka pågår den årliga nationella Krisberedskapsveckan. I kommunens podd Bättre Tillsammans kan du nu höra två rykande färska avsnitt: Kommundirektör Ida Texell pratar om varför det är viktigt att ha en hemberedskap. Och kommunens energi- och klimatrådgivare, Rasam Sheibeh ger sina bästa tips...

29 sepUnik dansföreställning på Alzheimerdagen

På onsdagen firades den internationella Alzheimerdagen på kulturhuset i Kungsängen inför fullsatta läktare. Förutom information om de senaste nyheterna inom forskningen fick åhörarna se en unik dansföreställning.

29 sepIda Texell talar om ledarskapets betydelse vid kriser och krig

Den 29 september talar Upplands-Bros kommundirektör Ida Texell på mässan Personal och Chef, Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar verksamheter och människor.