Simhallen

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till en skön stund i simhallen!

I Bro Simhall är det inte bara möjligt att leka, plaska och lära sig simma, här kan du även bada bastu, delta i vattengympa och gå på gym. Motionssimma i vår 25-metersbassäng, plaska med småttingarna i 32-gradigt vatten och svischa ned för den gröna rutschkanan.

Simma, träna, plaska och basta hos oss!

Har vi öppet idag?

När, var och hur vill du motionssimma, plaska och träna i simhallen? Här hittar du våra öppettider, både för simhallen och gymmet.

Hitta simhallens öppettider här

Simkurser för smågrodor till vuxna vattendjur

Bli en mästare i vattnet – hos oss kan du få hjälp att utveckla din vattenvana från det allra första simtaget till tävlingssimning på toppnivå. Upplands-Bro Simsällskap och Trampoolin erbjuder simkurser för smågrodor och vuxna vattendjur i vår simhall. Anmäl dig redan idag!

Läs mer om simskolan

Evenemang

 1. 16 jun-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 19 jun-
  Boka plats
 3. 22 jul-
  Boka plats

  Fri entré

  Musikläger: Dance and Sing with us! (Fullbokat)

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

15 decHär är årets kultur- och miljöstipendiater

Hållbarhet, musikbegåvning, teaterverksamhet och kulturarv premierades när 2022 års kultur- och miljöstipendium delades ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde på onsdagen, 14 december.

15 decUpplands-Bro kommun har bäst tillväxt i Stockholms län

Upplands-Bro kommun tilldelas Bästa Tillväxt 2022 av kreditupplysningsföretaget Syna. Utmärkelsen går till den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst baserat på företagens senast inlämnade årsredovisningar.

14 decEkonomiskt stöd till personer som öppnar sitt hem för ukrainska flyktingar

– Många privatpersoner har och fortsätter öppna sina hem för flyktingar från Ukraina. Vi vill stödja dessa, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsen ordförande.