Simhallen

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till en skön stund i simhallen!

I Bro Simhall är det inte bara möjligt att leka, plaska och lära sig simma, här kan du även bada bastu, delta i vattengympa och gå på gym. Motionssimma i vår 25-metersbassäng, plaska med småttingarna i 32-gradigt vatten och svischa ned för den gröna rutschkanan.

Läs mer om simhallen

Simma, träna, plaska och basta hos oss!

Har vi öppet idag?

När, var och hur vill du motionssimma, plaska och träna i simhallen? Här hittar du våra öppettider, både för simhallen och gymmet.

Hitta simhallens öppettider här

Simkurser för smågrodor till vuxna vattendjur

Bli en mästare i vattnet – hos oss kan du få hjälp att utveckla din vattenvana från det allra första simtaget till tävlingssimning på toppnivå. Upplands-Bro Simsällskap och Trampoolin erbjuder simkurser för smågrodor och vuxna vattendjur i vår simhall. Anmäl dig redan idag!

Läs mer om simskolan

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 02 okt-
  Boka plats
 3. 02 okt-
  Boka plats

  Film: Där kräftorna sjunger

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

30 sepStöttar eller vårdar du en närstående? Välkommen till aktiviteter under anhörigveckan

3 – 9 oktober är det nationella anhörigveckan. Den riktar sig till dig som vårdar eller stöttar en närstående med sjukdom, funktionsnedsättning, beroende eller psykisk ohälsa. Upplands-Bro kommun arrangerar föreläsningar och informationsträffar under veckan, välkommen!

29 sepPODD: Krisberedskap och energieffektivisering

Denna vecka pågår den årliga nationella Krisberedskapsveckan. I kommunens podd Bättre Tillsammans kan du nu höra två rykande färska avsnitt: Kommundirektör Ida Texell pratar om varför det är viktigt att ha en hemberedskap. Och kommunens energi- och klimatrådgivare, Rasam Sheibeh ger sina bästa tips...

29 sepUnik dansföreställning på Alzheimerdagen

På onsdagen firades den internationella Alzheimerdagen på kulturhuset i Kungsängen inför fullsatta läktare. Förutom information om de senaste nyheterna inom forskningen fick åhörarna se en unik dansföreställning.

29 sepIda Texell talar om ledarskapets betydelse vid kriser och krig

Den 29 september talar Upplands-Bros kommundirektör Ida Texell på mässan Personal och Chef, Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar verksamheter och människor.