Uppleva och göra

Vad vill du göra idag?

Bada och simmaDansa och spela musikDelta i anpassade aktiviteterEngagera migHänga på en fritidsgårdHitta en föreningHitta roliga lekplatserLäsa en bokNjuta av naturenSportaUppleva konst och kultur

Biblioteket - samlingsplats för kunskap och berättelser

I våra välfyllda bokhyllor hittar du nya favoriter och oförglömliga klassiker. Våra kunniga bibliotekarier har de senaste tipsen oavsett om du vill låna böcker, tidsskrifter, ljudböcker, filmer eller tv-spel. Ta med dina barn på sagostund, delta i en bokcirkel eller lyssna på författarsamtal. Vi finns både i Kulturhuset i Kungsängen och Brohuset i Bro. Varmt välkommen till oss!

Läs mer om biblioteket

Evenemang

 1. 04 jan-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 27 jan-
  Boka plats
 3. 01 feb-
  Boka plats

  Fri entré

  Anmälan till Manga-bokklubb

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Utveckla dina talanger på Kulturskolan

Är du 4 till 19 år och vill utvecklas inom dans, teater, konst, konsthantverk, litteratur, film, foto, digitalt skapande, nycirkus eller musikundervisning? Anmäl dig då till en av kulturskolans kurser redan idag.

Läs mer om Kulturskolan

Spännande fritidsaktiviteter

Är du sugen på att bada, utforska naturen på cykel eller till fots eller hitta nya spännande lekplatser. Det här och mycket mer kan du göra i Upplands-Bro.

Läs mer om fritidsaktiviteter i Upplands-Bro
Visit Upplands-Bro

Skapa minnen i Upplands-Bro

En oförglömlig resa kan se ut på många olika sätt. Kanske drömmer du om skärgårdsidyll och svalkande havsbris eller längtar efter lugnet som infinner sig när du blickar ut över vidsträckta åkrar med stilla betande djur. Du kanske föredrar att upptäcka naturen till fots eller på cykel, eller vill för en stund uppleva en enklare tillvaro på campingtur med hela familjen. Oavsett vem du är finns det nya minnen att skapa hos oss i Upplands-Bro.

Visitupplandsbro.com

Upplev stillheten på Björknäs camping

Längtar du efter en stund av stillhet, men vill ändå vara nära det pulserande stadslivet? På Björknäs camping vaknar du till fågelkvitter och susande lövträd. Hos oss kan du paddla, golfa och spela spel. Eller bada hela dagen lång.

Läs mer om Björknäs camping

Ett levande föreningsliv för alla!

Vill du spela fotboll, engagera dig i äldres rättigheter eller lära dig dansa? Det här och mycket mer har Upplands-Bros rika föreningsliv att erbjuda. Utveckla dina intressen och gå med i en förening du också!

Läs mer om föreningar

Senaste nyheterna

7 decMöte, träning eller barnkalas? Så hyr du lokal av kommunen

Möte med föreningen, ett gympapass med vännerna eller dopfika med släkten? Upplands-Bro kommun har lokaler till uthyrning för olika slags tillställningar. Du skickar enkelt en förfrågan via kommunens e-tjänst.

24 novVälkommen till adventsmys på torgen i Bro och Kungsängen!

Torsdag 24 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.

4 novFullmatad tidning delas ut till alla hushåll

I helgen delas kommunens informationstidning ut till alla hushåll i Upplands-Bro. Läs om vad som är på gång i kommunen, hitta tips på höst- och vinteraktiviteter och häng med på trygghetsvandring!