Uppleva och göra

Vad vill du göra idag?

Bada och simmaDansa och spela musikDelta i anpassade aktiviteterEngagera migHänga på en fritidsgårdHitta en föreningHitta roliga lekplatserLäsa en bokNjuta av naturenSportaUppleva konst och kultur

Biblioteket - samlingsplats för kunskap och berättelser

I våra välfyllda bokhyllor hittar du nya favoriter och oförglömliga klassiker. Våra kunniga bibliotekarier har de senaste tipsen oavsett om du vill låna böcker, tidsskrifter, ljudböcker, filmer eller tv-spel. Ta med dina barn på sagostund, delta i en bokcirkel eller lyssna på författarsamtal. Vi finns både i Kulturhuset i Kungsängen och Brohuset i Bro. Varmt välkommen till oss!

Läs mer om biblioteket

Evenemang

 1. 13 maj-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 20 maj-
  Boka plats
 3. 01 jun-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: Porträtt och Diverse

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Utveckla dina talanger på Kulturskolan

Är du 4 till 19 år och vill utvecklas inom dans, teater, konst, konsthantverk, litteratur, film, foto, digitalt skapande, nycirkus eller musikundervisning? Anmäl dig då till en av kulturskolans kurser redan idag.

Läs mer om Kulturskolan

Spännande fritidsaktiviteter

Är du sugen på att bada, utforska naturen på cykel eller till fots eller hitta nya spännande lekplatser. Det här och mycket mer kan du göra i Upplands-Bro.

Läs mer om fritidsaktiviteter i Upplands-Bro
Visit Upplands-Bro

Skapa minnen i Upplands-Bro

Vackert beläget vid Mälaren. Vidsträckta åkrar med stilla betande djur. Upptäck naturen till fots eller på cykel, eller upplev en enklare tillvaro på campingtur med hela familjen. Oavsett vem du är finns det nya minnen att skapa i Upplands-Bro.

Visitupplandsbro.com

Upplev stillheten på Björknäs camping

Längtar du efter en stund av stillhet, men vill ändå vara nära det pulserande stadslivet? På Björknäs camping vaknar du till fågelkvitter och susande lövträd. Hos oss kan du paddla, golfa och spela spel. Eller bada hela dagen lång.

Läs mer om Björknäs camping

Ett levande föreningsliv för alla!

Vill du spela fotboll, engagera dig i äldres rättigheter eller lära dig dansa? Det här och mycket mer har Upplands-Bros rika föreningsliv att erbjuda. Utveckla dina intressen och gå med i en förening du också!

Läs mer om föreningar

Senaste nyheterna

5 junHär är sommarlovsprogrammet 2023!

Snart är det dags för sommarlov! Här hittar du årets program med massor av roliga aktiviteter. Fler tips publiceras löpande, trevligt lov!

1 junAktivitetscontainern tillbaka i Bro - se programmet här!

Den välbesökta aktivitetscontainern från förra sommaren kommer tillbaka till Bro! Under sommaren kommer aktiviteter för kommuninvånare i alla åldrar att arrangeras i och kring containern. Detta är en del av Omdaning Bros arbete med att skapa fler mötesplatser i Bro.

30 majVärldsunik konstutställning i Upplands-Bro

Genom att ladda ned en app till telefonen går det att se världsunika konstverk på tio platser i Upplands-Bro kommun. Vävda rum, som utställningen heter, är inte bara Sveriges största utställning för offentlig virtuell konst, utan också en upplevelse som inte går att ta del av någon annanstans i vär...