Uppdaterad 02 september 2022
Skriv ut

Evenemang och utmärkelser

Att ha många mötesplatser och forum för samverkan är en viktig förutsättning för ett blomstrande företagsklimat. Därför erbjuder vi ett stort antal mötesplatser för samverkan, dialog och delaktighet.

Upplands-Brogalan

Upplands-Brogalan är årets stora fest för företagare och privatpersoner. Galan, som vi arrangerar tillsammans med Damernas Affärsnätverk och Företagarna i Upplands-Bro, inleds med mingel och minimässa, där du som företagare har möjlighet att presentera ditt företag. Under den efterföljande galamiddagen bjuds deltagarna på en trerätters middag med musikunderhållning och prisutdelning.

Följande priser delas ut under galakvällen:

  • Årets företagare
  • Årets unga företagare
  • Årets nyetablering
  • Damernas stora pris
  • Årets inspiratör
  • Årets hållbara företag

Entreprenörsdagen – unga företagare

På Entreprenörsdagen bjuder Upplands-Brogymnasiet in till en minimässa där skolans unga entreprenörer lyfts fram. Under dagen får de visa upp sina UF-företag för en jury bestående av representanter från näringslivsavdelningen, Företagarna Upplands-Bro samt Damernas Affärsnätverk. Dagen kulminerar i en högtidlig prisutdelning där bland annat till Bästa Affärsplan och Bästa UF-företag premieras.

Övriga evenemang

Exempel på mindre formella evenemang som ger tillfällen att mötas och knyta värdefulla kontakter är våra återkommande sommar- och julmingel samt walk-and-talks.

Nyhetsbrev

Missa inget! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inbjudningar till näringslivsträffar. Nytt för i år är jobb och kompetensmässan.

Är du nöjd med informationen på sidan?