Uppdaterad 10 augusti 2023
Skriv ut

Lillsjöskolan

Lillsjöskolan, som ligger nära naturen med fina möjligheter till friluftsliv, är en skola med ungefär 380 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan har ljusa, fräscha lokaler samt gymnastik- och slöjdsal. Klassrummen används förmiddagstid för undervisning och eftermiddagstid till fritidshemmets verksamhet.

Foto på Lillsjöskolan

Arbetslag och resursgrupp

Lillsjöskolan ska vara en tydlig, trygg och trivsam skola med lärande i fokus dit alla är välkomna. Vi arbetar sedan flera år tillbaka i arbetslag där skolans 60 anställda samverkar och tar ett gemensamt ansvar för eleverna. På Lillsjöskolan finns även en kommungemensam resursgrupp som heter Fyren.

Raster med trivselledare

På Lillsjöskolan har vi trivselledare. Det är elever från årskurs 3 som med hjälp av några vuxna skapar sammanhållning och trygg skolmiljö genom att organisera aktiviteter på gemensamma raster.

Maten på Lillsjöskolan

I Upplands-Bro finns en gemensam matsedel för de kommunala grundskolorna. Matsedeln är säsongsanpassad, miljömässigt hållbar och varierad med inslag från olika delar av världen. På menyn har vi både svensk husmanskost och elevernas “favoriträtter”.

Terminer och lovdagar

Här kan du se läsårstider och gemensamma lovdagar för de kommunala grundskolorna i Upplands-Bro kommun.

Sök eller byt till Lillsjöskolan

Vill du att ditt barn ska gå i Lillsjöskolan?

Kontakta oss

Expedition

Biträdande rektor Jenny Bonér

Kontaktuppgifter till lärare hittar du i Vklass. Du kan också kontakta lärare på skolan via expeditionen.

Vklass

Expedition

Du som har ett barn på Lillsjöskolan sjukanmäler ditt barn och skickar enklast meddelanden till oss i lärplattformen Vklass. Du kan också ringa oss.

Sjukanmälan och kontakt via Vklass
Logga in i Vklass
Sjukanmälan via telefon

Hitta till oss

Geologivägen 3, 196 33 Kungsängen

Är du nöjd med informationen på sidan?