Företagare och näringsliv

Ingen h2 rubrik finns

Följ oss på sociala medier!

Näringslivet i Upplands-Bro heter vi på LinkedIn. Där kan du bland annat se verksamhetsbesök, evenemang och det lokala näringslivet.

Följ oss på LinkedIn

Företagare i Upplands-Bro – många möjligheter!

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget! Du får bland annat inbjudningar till våra näringslivsträffar och övriga aktiviteter som du kan ha nytta och glädje av i ditt företagande.

Läs mer om nyhetsbrev

Kontakta näringslivsavdelningen

Näringslivsavdelningen leder och håller samman allt som rör företag och att starta och driva företag. Hör av dig till oss med dina frågor, synpunkter och idéer.

Kontakta oss

Evenemang

 1. 15 apr-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: En resa över Östersjön

 2. 25 apr-
  Boka plats

  Film: Möte i Rom

 3. 26 apr-
  Boka plats

  Fri entré

  Retroklubben

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

24 aprBrandskyddsarbetet i kommunen bäst i Sverige enligt det lokala näringslivet

Upplands-Bro hamnar på plats 120 av 213 kommuner i den årliga NKI-undersökningen (Nöjd-kund-index) som presenteras idag, 24 april, men är bäst i Sverige inom brandskydd. Rankingen gäller kommunernas service till lokala företag och 191 kommuner kvalificerades till rankingen.

12 aprHär är de nominerade till årets hållbara företag 2024

Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Här kan du läsa om de nominerade företagen. Vinnaren utses på Näringslivsfestenden 18 april.

7 marPrao-resan, en gemensam satsning för framtidens arbetskraft

Genom att knyta starka band mellan utbildning och yrkesliv öppnar man dörrar för eleverna och möjliggör en bättre förståelse för arbetsmarknadens behov och utmaningar.

5 marSkola och näringsliv, en strategi för framgång!

Upplands-Bro kommun satsar på att förstärka banden mellan skola och näringslivet. Satsningen går under namnet ”Skola och näringsliv” med målet att identifiera områden för samverkan.

1 febFörstudie för en snabbare klimatomställning i Upplands-Bro

Upplands-Bro kommun har tilldelats stöd för ett förstudieprojekt som syftar till att förstärka och accelerera klimatomställningen i städer. Förstudieprojektet öppnar upp för breda samarbeten i arbetet för att nå hållbara och klimatneutrala städer redan år 2030.