Företagare och näringsliv

Ingen h2 rubrik finns

Bidra till ett starkt och aktivt näringsliv

De lokala företagen är viktiga samhällsaktörer som bidrar till en hållbar utveckling. I våra lokala och regionala nätverk och forum kan du delta och bidra till vår gemensamma utveckling

Läs mer om nätverk för företagare

Företagare i Upplands-Bro – många möjligheter!

Jul 2022 - lös in presentkort i ditt företag

Julen närmar sig och kommunens medarbetare och förtroendevalda kommer att tackas för fina insatser med en julgåva i form av ett presentkort. Nu kan du som är handlare i Upplands-Bro anmäla diig för att göra det möjligt att handla med presentkorten i din butik. Anmäl dig senast 11 december.

Läs mer om presentkorten

Kontakta näringslivsavdelningen

Näringslivsavdelningen leder och håller samman allt som rör företag och att starta och driva företag. Hör av dig till oss med dina frågor, synpunkter och idéer.

Kontakta oss

Evenemang

 1. 04 jan-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 27 jan-
  Boka plats
 3. 31 jan-
  Boka plats

  Fri entré

  Tisdagsmys i Bro

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

2 janSvenskt Näringsliv undersöker det lokala företagsklimatet 2023

Med start idag den 2 januari börjar Svenskt Näringsliv att skicka ut årets enkät för att mäta det lokala företagsklimatet. Totalt 70 000 företag får snart enkäten i inkorg eller brevlåda, och sista svarsdag är den 31 mars.

16 novFöretagsakuten - kommunens nya satsning för att stötta det lokala näringslivet

Upplands-Bro strävar efter en hållbar tillväxt och för att ge de bästa förutsättningarna för företagande. Kommunen vill främja positiva krafter i en svår tid, genom en ny satsning som kallas Företagsakuten.

28 sepFramtidsdag i Bro – var med och påverka utvecklingen!

Lördagen den 8 oktober klockan 11:30-15:30 bjuds allmänheten in att prata om utvecklingen i centrala Bro. På en framtidspromenad ges invånarna möjlighet att tycka till om flera olika frågeområden, exempelvis mötesplatser, trygghet, trafik och naturvärden. Även kommunpolisen kommer vara på plats. Da...

6 julSOMMARPODD: Faruk om livet bakom luckan

Många landet runt har njutit av hans prisvinnande tunnbrödsrullar, men nu kan du för första gången höra Bro-profilen Faruk Yildiz själv berätta om livet bakom och bortom kioskluckan.

4 julFörstudie om nationellt centrum för fotboll vid Kungsängens IP påbörjad

Den 1 juni fattade kommunstyrelsen beslut om att Upplands-Bro kommun ingår ett intentionsavtal med Svenska fotbollsförbundet och Hemsö som går ut på att genomföra en förstudie om nationellt utvecklings-, tränings- och utbildningscenter för svensk fotboll i anslutning till Kungsängen IP. Arbetet är ...