Björknäs camping

Ingen h2 rubrik finns

Boka din plats vid Mälaren!

Längtar du efter en stund av stillhet, men vill ändå vara nära det pulserande stadslivet? På Björknäs camping är du omgiven av skyddade gamla lövträd och vaknar till fågelkvitter. Hos oss och i närområdet kan du paddla, golfa, rida och mycket annat. Eller bada hela dagen lång.

Boka din plats idag

Björknäs camping - en plats för hela familjen

Fyll sommardagarna med aktiviteter!

Precis vid campingen ligger det fina Björknäsbadet med badbryggor, kajakpaddling och grillning. Eller varför inte utmana familjen på boule? Föredrar du skogsupplevelser finns flera fina naturreservat i närheten. In till centrala Stockholm tar du dig snabbt och lätt från Bro station. Här hittar du någonting för alla smaker!

Camping – en härlig upplevelse för alla!

Björknäs camping är en familjecamping och vi vill att alla våra gäster ska trivas hos oss. Därför är det extra viktigt att du tänker på dina medcampare och följer våra ordningsregler. För visst vill du också vara världens bästa medcampare?!

Evenemang

 1. 13 maj-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 20 maj-
  Boka plats
 3. 01 jun-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: Porträtt och Diverse

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

22 decVem vill du se som Årets Upplands-Broare?

Det är nu dags att nominera den person som du vill ska utses till Årets Upplands-Broare. Senast 20 januari 2023 vill vi ha din nominering.

19 decSugen på aktiviteter i vinter? Här hittar du dem!

Stannar du på hemmaplan i vinter? Då finns det massor av saker att göra i din egen kommun. Här på kommunens webbplats har vi samlat mängder med tips på aktiviteter, allt från skridskoåkning till att låna e-böcker på biblioteket.

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

16 decJullovsprogram 2022

Snart är det jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? I år är det premiär för Winterdays. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter.