Vuxenutbildning

Ingen h2 rubrik finns

Ett steg närmare ditt drömjobb!

Vuxenutbildningen Upplands-Bro öppnar dörrarna för dig som vill komplettera dina gymnasiebetyg, lära dig svenska inom SFI eller utbilda dig inom specifika yrken. Möjligheterna är nästintill outsinliga och alla är välkomna. Målet är att din studietid ska bli bra och givande och att du ska trivas i vår studiemiljö!

Läs mer om studier på komvux

Vuxenutbildningen – öppnar dörrarna mot dina mål

Vårt lärcentrum

Vårt lärcentrum i Kungsängen är en oas för dig som läser hos oss på komvux, men också för dig som studerar vid en högskola eller ett universitet. Här kan du låna dator, plugga i tysta rum eller skriva distanstentor. Vår personal hjälper dig med tips och råd.

Läs mer om vårt lärcentrum

Studie- och yrkesvägledare vägleder

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig att komma vidare med dina tankar kring studier och framtida yrken. Du får hjälp att identifiera dina mål och hitta vägar att nå dem, att studieplanera och diskutera framtida yrkesval. Boka in ett möte med SYV redan idag!

Kontakta våra studie-och yrkesvägledare

Senaste nyheterna

22 decVem vill du se som Årets Upplands-Broare?

Det är nu dags att nominera den person som du vill ska utses till Årets Upplands-Broare. Senast 20 januari 2023 vill vi ha din nominering.

19 decSugen på aktiviteter i vinter? Här hittar du dem!

Stannar du på hemmaplan i vinter? Då finns det massor av saker att göra i din egen kommun. Här på kommunens webbplats har vi samlat mängder med tips på aktiviteter, allt från skridskoåkning till att låna e-böcker på biblioteket.

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

16 decJullovsprogram 2022

Snart är det jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? I år är det premiär för Winterdays. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter.