Vuxenutbildning

Ingen h2 rubrik finns

Livslångt lärande!

Vuxenutbildningen Upplands-Bro är till för dig som vill komplettera dina gymnasiebetyg, lära dig svenska inom SFI eller utbilda dig inom specifika yrken. Möjligheterna är många och alla är välkomna att söka. Målet är att din studietid ska bli bra och givande och att du ska trivas i vår studiemiljö!

Läs mer om studier på vuxenutbildningen

Vuxenutbildningen – öppnar dörrarna mot dina mål

Vårt lärcentrum

Vårt lärcentrum i Kungsängen är en oas för dig som läser hos oss på komvux, men också för dig som studerar vid en högskola eller ett universitet. Här kan du låna dator, plugga i tysta rum eller skriva distanstentor. Vår personal hjälper dig med tips och råd.

Läs mer om vårt lärcentrum

Studie- och yrkesvägledare vägleder

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig att komma vidare med dina tankar kring studier och framtida yrken. Du får hjälp att identifiera dina mål och hitta vägar att nå dem, att studieplanera och diskutera framtida yrkesval. Boka in ett möte med SYV redan idag!

Kontakta våra studie-och yrkesvägledare

Senaste nyheterna

9 junSmidigt och lugnt i röstlokalerna under valdagen

Valdagen är här, söndag 9 juni 2024. Nu väljer vi som bor i Sverige vilka politiska representanter vi ska ha i Europaparlamentet. Vi besökte två av vallokalerna i Upplands-Bro och fick beskedet: röstningen fungerar smidigt och det är inga köer.

2 majUpptäck gödselkartan - skänk, sälj eller hämta hästgödsel

Hästgödsel är en resurs som kan användas i större utsträckning än vad som görs idag. Upplands-Bro kommun har tagit fram ett kartverktyg där den som har hästgödsel – och den som vill ha hästgödsel – kan hitta varandra. En win-win för båda parter, och i förlängningen även en vinst för miljön.

22 decVinter i Upplands-Bro, massor av kul att göra!

Vintern är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan utforska vandringslederna, träna på utegymen, utmana familj och vänner på skridskobanan eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. För att nämna några exempel.

21 decJullovsprogram 2023

Nu är det dags för jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? Förra årets succé med Winterdays är tillbaka. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter. Och allt hittar du i SparksApp!

21 decDe är årets pedagoger i Upplands-Bro kommun

Årets pedagogiska pris i Upplands-Bro kommun tilldelas mellanstadieläraren Anna Lindström på Ekhammarskolan samt den kommungemensamma förskolegruppen på Klockarängens förskola i Kungsängen. Prissumman är 30 000 kronor var.