Sommar i Upplands-Bro

Ingen h2 rubrik finns

Ha en skön sommar!

Sommaren är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan bada, utforska vandringslederna, träna på utegymen eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. Eller kanske försjunka i en god bok – titta in på något av biblioteken eller låna ljud- och e-böcker digitalt. Här hittar du allt du behöver för en skön sommar i Upplands-Bro.

Det händer i Upplands-Bro

Utställningar, vandringar, konserter och det som är på gång i aktivitetskontainern - allt som händer i kommunen hittar du i evenemangskalendern.

Spana in evenemangskalenern

Sparks - prova på gratis 9-19 år

Snart är det sommarlov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? Det blir en fartfylld sommar med massor av prova-på aktiviteter.

Gå till Sparksappen

Kul på sommarlovet

Sommarlovet är här. Här hittar du årets program med massor av roliga aktiviteter. Fler tips publiceras löpande, trevligt lov!

Kolla in sommarlovsprogammet

Bada och simma

När det är sommar finns det goda möjligheter till fina baddagar på någon av badplatserna i Upplands-Bro. Här kan du bada både i Mälaren och i våra sjöar.

Se var du kan bada i kommunen

Hitta lekplatser

Rörelse behöver vi alla och det är som bäst när man samtidigt har roligt! I Upplands-Bro finns lekplatser som passar barn i alla åldrar.

Hitta lekplatser i kommunen

Sporta

Cykla, rida, paddla, spela golf - möjligheterna är många för dig som gillar att vara aktiv på fritiden.

Hitta sportiga aktiviteter

Fiska

Mälaren, Örnässjön, Lillsjön och Lejondalssjön - möjligheterna att fiska många i Upplands-Bro. Oavsett om du tycker om att meta, kasta eller pimpla.

Läs om var du får fiska och vilka regler som gäller

Njuta av naturen

Det finns många sätt att njuta av vår vackra natur, att ge sig ut på vandringslederna är ett. Den som vill kan välja hästryggen och för den som föredrar att ta sig fram på två hjul finns här information om var du får cykla.

Hitta naturaktiviteter

Björknäs camping

På Björknäs camping campar du naturnära med Mälaren som närmsta granne.

Upptäck Björknäs Camping

Böcker och film

Är du sugen på en läsupplevelse? Välkommen till biblioteken i Kungsängen och Bro. Visste du att du förutom att låna böcker, också kan strömma film via biblioteket?

Se vad biblioteket har att erbjuda

Kungsdagen och Brodagen

Det blir sensommarfester i både Kungsängen och Bro även i år. Kungsdagen är den 26 augusti och Brodagen arrangeras den 9 september.

Läs mer om Kungsdagen och Brodagen

Visit Upplands-Bro

Oavsett vem du är finns det nya minnen att skapa i Upplands-Bro. Besök visit Upplands-Bro för tips på platser att besöka och aktiviteter att uppleva.

Se vad biblioteket har att erbjuda

Öppettider

Här hittar du kommunens öppettider under sommaren.

Se öppettider för kommunens verksamheter

Evenemang

 1. 10 aug-
  Boka plats
 2. 31 aug-
  Boka plats

  Fri entré

  Spelsällskapet Upplands-Bro

 3. 05 sep-
  Boka plats

  Fri entré

  TEKNIKBIBLIOTEKET

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

22 sepBeredskapsveckan invigs i Upplands-Bro

Måndagen den 25 september startar Beredskapsveckan, en nationell vecka med fokus på beredskapsfrågor. Veckan invigs i Upplands-Bro kommun med deltagare från myndigheter, civilsamhället och näringslivet.

20 sepRetroklubben med musik, dans och glamour – för dig som är 65+

Retroklubben är en mötesplats för äldre som bjuder på dans, kafé och glamour. Här kan du njuta av svängig musik och ta en fika i härlig vintage-atmosfär. Välkommen!

20 sepUpplands-Bro tar stora kliv uppåt i årets företagsklimatranking

Upplands-Bro kommun tar stora kliv upp i Svenskt Näringslivs årliga ranking av företagsklimatet i landets 290 kommuner, från plats 47 till plats 24. Bland annat ökar betyget för kommunens upphandling.

20 sepKommunen värd för internationellt besök från Afrika

Upplands-Bro kommun mottog ett stort internationellt besök från fem afrikanska länder för att tala om social hållbarhet, utbildningssystem och brottsförebyggande arbete.

19 sepSamarbete för att upptäcka unga i riskzon för kriminalitet

Unga i riskzon för kriminalitet var ämnet när kommunen samlade skolpersonal för satsning kring brottsförebyggande arbete.