Uppdaterad 20 februari 2023
Skriv ut

Utvecklingsmöjligheter

Som medarbetare hos oss kan du få ett varierat yrkesliv. Vi är en liten kommun – med stora möjligheter till utveckling. Här kan du läsa om hur du kan utveckla din karriär och ditt kunnande hos oss.

Karriärutveckling

Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att göra karriär inom organisationen. Vi har därför utvecklat tydliga metoder för att identifiera nya möjligheter för våra medarbetare och uppmuntra till utveckling.

Flera av våra medarbetare som arbetat länge inom kommunen har utvecklats genom traditionella karriärvägar. Många har också fördjupat sin kompetens genom att arbeta inom olika verksamheter. Det bidrar till att våra medarbetare trivs och engagerar sig i utvecklingen av kommunens alla delar.

Kompetensutveckling

Vi vill att du ska lära dig nya saker, för då lär vi oss också! Vi anordnar interna kurser i allt från förvaltningsrätt och offentlighetsprincip till IT- system och ledarskap.

Civilt försvar

Som anställd i Upplands-Bro kommun ingår du i kommunens arbete med civilt försvar. Se filmen nedan för kort information om krisberedskap, civilt försvar samt totalförsvar.

Rätt till heltid

Vi arbetar aktivt för att införa rätt till heltid inom alla våra verksamheter - idag tillämpar vi det i den mån det är möjligt.

Är du nöjd med informationen på sidan?