Behov av stödinsatser

Här hittar du information om stöd som erbjuds till barn, vuxna och äldre som behöver hjälp på olika sätt. Du hittar stödinsatser både från socialtjänsten och andra aktörer.

Stöd till dig som är anhörig

Du som vårdar och stöttar en anhörig som är sjuk, har missbruksproblematik eller har en funktionsvariation kan själv få stöd av kommunen.

Läs mer om stöd till dig som är anhörig

Sidinnehåll

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 01 okt-
  Boka plats

  Fri entré

  Familjelördagar på biblioteket

 3. 01 okt-
  Boka plats

  Dans: Om Längtan

Se fler evenemang

Är du nöjd med informationen på sidan?

Senaste nyheterna

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

30 sepStöttar eller vårdar du en närstående? Välkommen till aktiviteter under anhörigveckan

3 – 9 oktober är det nationella anhörigveckan. Den riktar sig till dig som vårdar eller stöttar en närstående med sjukdom, funktionsnedsättning, beroende eller psykisk ohälsa. Upplands-Bro kommun arrangerar föreläsningar och informationsträffar under veckan, välkommen!

29 sepPODD: Krisberedskap och energieffektivisering

Denna vecka pågår den årliga nationella Krisberedskapsveckan. I kommunens podd Bättre Tillsammans kan du nu höra två rykande färska avsnitt: Kommundirektör Ida Texell pratar om varför det är viktigt att ha en hemberedskap. Och kommunens energi- och klimatrådgivare, Rasam Sheibeh ger sina bästa tips...