Vinter i Upplands-Bro

Ingen h2 rubrik finns

Vinter i Upplands-Bro

Vintern är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan utforska vandringslederna, träna på utegymen, utmana familj och vänner på skridskobanan eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. För att nämna några exempel. Eller kanske försjunka i en god bok – titta in på något av biblioteken eller låna ljud- och e-böcker digitalt. Här hittar du allt du behöver för en skön vinter i Upplands-Bro.

Winterdays

Snart är det jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? Även i år blir det fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter under winterdays.

Läs mer om winterdays

Sparks - aktiviteter och lovprogram

Alltid nånting kul att göra, "på riktigt". I sparksapp hittar du som är ung lov- och vinteraktiviteter i Upplands-Bro. Sparks är som en bro till en rolig fritid.

Ta del av Sparks vinterprogram

Skidor och skridskor

När det är vinter och tillräckligt med snö och kyla finns det goda möjligheter till skid- och skridskoåkning i Upplands-Bro.

Se var du kan åka skidor och skridskor i kommunen

Leka och träna

Rörelse behöver vi alla och det är som bäst när man samtidigt har roligt! Utmana dig själv i gymmen eller gå loss med barnen på någon av lekplatserna i kommunen.

Hitta roliga aktiviteter

Åka pulka

Att åka pulka kräver inte mycket snö och är väldigt kul både för barn och vuxna! Sätt på varma kläder och pulkahjälmar, rafsa ihop ett gäng åkdon och styr kosan mot pulkabacken.

Hitta pulkabackar i kommunen

Böcker och film

Är du sugen på en läsupplevelse? Välkommen till biblioteken i Kungsängen och Bro. Visste du att du förutom att låna böcker, också kan strömma film via biblioteket?

Se vad biblioteket har att erbjuda

Vandra, cykla och rida

Det finns många sätt att njuta av vår vackra natur, att ge sig ut på vandringslederna är ett. Den som vill kan välja hästryggen och för den som föredrar att ta sig fram på två hjul finns här information om var du får cykla.

Vandra, cykla och rida

Visit Upplands-Bro

Visit Upplands-Bro är till för dig som vill besöka Upplands-Bro! Företagarna och besöksnäringen i kommunen driver projektet tillsammans med Upplands-Bro kommun.

Besök Visit Upplands-Bros webbplats

Öppettider

Här hittar du kommunens öppettider under helgerna.

Se öppettider för kommunens verksamheter

Evenemang

 1. 15 apr-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: En resa över Östersjön

 2. 24 apr-

  Bor du i hus och vill spara energi?

 3. 25 apr-
  Boka plats

  Film: Möte i Rom

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

22 decVinter i Upplands-Bro, massor av kul att göra!

Vintern är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan utforska vandringslederna, träna på utegymen, utmana familj och vänner på skridskobanan eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. För att nämna några exempel.

21 decJullovsprogram 2023

Nu är det dags för jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? Förra årets succé med Winterdays är tillbaka. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter. Och allt hittar du i SparksApp!

21 decDe är årets pedagoger i Upplands-Bro kommun

Årets pedagogiska pris i Upplands-Bro kommun tilldelas mellanstadieläraren Anna Lindström på Ekhammarskolan samt den kommungemensamma förskolegruppen på Klockarängens förskola i Kungsängen. Prissumman är 30 000 kronor var.

20 decGod Jul önskar kommunstyrelsens ordförande

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) önskar alla kommuninvånare god jul och vill att vi skänker en tanke till de som lever under svåra förhållanden, i krig och konflikter, eller som tvingas fira julen ensamma.

19 decVi jobbar mot våld och för din trygghet

Upplands-Bro ska vara en trygg och säker kommun för alla som bor, verkar och vistas här. Stora delar av kommunens verksamheter samverkar och är avgörande för att öka tryggheten. Förskolor, skolor, socialtjänst, stadsplanering och specifika åtgärder med tydliga mål är alla områden inom verksamheten ...