Pågående störningar

Mycket är på gång i Upplands-Bro, och ibland kan det leda till störningar. Här kan du hålla dig uppdaterad om pågående och kommande arbeten i kommunen och de driftstörningar som kan uppstå. • Arbete på Ginnlögs väg


  E.ON genomför elarbete längs Ginnlögs väg i Bro. Under arbetet är framkomligheten på Ginnlögs vägs begränsad och trafiken regleras med trafiksignal.
  Läs mer


 • Grävarbete på Ringvägen, Kungsängen


  På Ringvägen pågår grävarbeten, det är kommunen som schaktar för vatten, avlopp, elektricitet och kantsten. Arbetet beräknas vara klart i slutet av maj.
  Läs mer


 • Ombyggnation av elnätet i Kungsängen


  Från vecka 7, 2023, påbörjar E.ON ombyggnationen av elnätet i Kungsängen för att klara den högre belastningen i området. Arbetet väntas att pågå i cirka sex månader.
  Läs mer

 • Trafikverket bygger två nya broar


  Trafikverket inledde hösten 2021 byggnationen av två nya öppningsbara broar i Upplands-Bro. Den ena vid Almarestäket mot Järfälla och den andra vid Erikssund mot Sigtuna.Trafik kan passera under byggtiden Vid båda brobyggena kan trafiken passera under byggtiden. Vissa störningar kan komma att ske, såsom buller, vibrationer och transporter med tunga fordon. Byggtiden är tre år.Obs! 16-26 maj 2023 stängs Stäketbron av tillfälligt för arbetet.
  Läs mer

Är du nöjd med informationen på sidan?