9MAJ2022

Tävla om biljetter! Delta i undersökningar om kultur och fritid i Upplands-Bro

Kommunen genomför just nu två undersökningar på området kultur- och fritid. Ta några minuter och svara på frågorna i en eller båda enkäterna. Det är värdefullt för att verksamheterna ska kunna utvecklas! När du deltar har du chans att vinna biobiljetter, biljetter till en föreställning eller fribiljetter till Bro simhall.

Kollage med barn på häst, akvarellfärger, fotbollsspel, fiol.

Trygghet och trivsel

Den ena undersökningen är en trivselundersökning. Syftet är att kartlägga hur invånarna trivs i kommunens kultur- och fritidsverksamheter, som kulturskolan, biblioteken, idrottsanläggningar och Bro Simhall. Frågorna handlar om trivsel, tillgänglighet och trygghet och genom att besvara frågorna bidrar du till att verksamheterna kan utvecklas på ett bra sätt.

Utbudet för unga

Undersökningen Ung i Upplands-Bro 2022 handlar om att ge ungas egna röster mer utrymme och större vikt i frågor som specifikt rör de själva. Du som är mellan sex och 21 år har här möjlighet att lyfta dina tankar och åsikter om kultur- och fritidsutbudet för unga i Upplands-Bro.

Så gör du!

Du deltar i trivselundersökningen genom att klicka här och svara på frågorna.

Du deltar i undersökningen Ung i Upplands-Bro 2022 genom att klicka här och svara på frågorna.

Vi behöver dina svar senast den 30 juni!

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    För ett år sedan skrev cykelentusiasten Melvin Johansson ett brev till kommunen och frågade om hjälp med att bygga en dirtcykelbana bakom Lillsjöskolan i Kungsängen. På tisdagen invigdes banan av Kultur- och fritidsnämndens ordförande...
  • 2 MAJ 2022
    I förra veckan avgjordes semifinalen av Funkisfestivalen, på Nalen i Stockholm. Och det blev en stor framgång för Upplands-Bros representant. Robban tog sig vidare till riksfinalen som en av tolv bidrag.
  • 29 APR 2022
    Den 30 april öppnar Björknäs camping upp för säsongen. Nytt för i år är bland annat tältplatser och tillgång till kök.
Upp