3MAJ2022

Kommundirektör Ida Texell belönas med Bilkårens förtjänstmedalj

Den 1 maj firade Bilkåren 80 år och dagen uppmärksammades över hela landet. I samband med firandet belönades Ida Texell, kommundirektör i Upplands-Bro kommun med en förtjänstmedalj för goda insatser inom Bilkåren.

– Jag är rörd, hedrad och stolt att vara en del av en organisation som varit i samhällets tjänst i 80 år, säger Ida Texell, medlem i Bilkåren, Stockholms distrikt. Bilkåren är en efterfrågad och attraktiv samarbetspartner, utifrån sitt engagemang och kompetens. Ett bra sätt att bidra till det gemensamma, inte minst utifrån det försämrade omvärldsläget och återuppbyggnaden av totalförsvaret.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 17 MAJ 2022
    Hur skapar man förutsättningar för ett gott och hållbart ledarskap inom en organinsation, som en kommun? Och finns det något att lära av Schibboleteffekten?
  • 16 MAJ 2022
    Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro? Kommunen och lokalpolisen håller gemensamt ett antal medborgardialoger under våren för att prata om trygghet och säkerhet...
Upp