28APR2022

Tidig kväll med Kjos – möt kommunstyrelsens ordförande

Möt kommunstyrelsens ordförande, ställ frågor och diskutera kommunens utveckling. Torsdag 28 april är mötet på torget framför kommunhuset, men sänds också digitalt. Välkommen!

Porträtt på man.

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Upplägget är ett samtal med kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos om stort och smått i kommunen. Alla Upplands-Brobor är välkomna att delta.

Fredrik Kjos (M) är kommunstyrelsens ordförande sedan valet 2018.

Kommunstyrelsen fungerar som kommunens regering med uppdrag att styra kommunen och genomföra förändringar som kommunfullmäktige beslutat.

Vid dåligt väder kommer mötet att flytta in från torget till entrén i kommunhuset.

Möte 28 april 2022

När? Klockan 18:30-19:30

Var? På torget framför kommunhuset. Du kan också delta digitalt.

Hur? Du kan ställa frågor till kommunstyrelsens ordförande på plats, eller genom att skriva i möteschatten.

Klicka på länken för att ansluta till mötet.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 17 MAJ 2022
    Hur skapar man förutsättningar för ett gott och hållbart ledarskap inom en organinsation, som en kommun? Och finns det något att lära av Schibboleteffekten?
  • 16 MAJ 2022
    Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro? Kommunen och lokalpolisen håller gemensamt ett antal medborgardialoger under våren för att prata om trygghet och säkerhet...
Upp