12APR2022

Prata trygghet med kommunen och polisen

Kommunen och lokalpolisen ska gemensamt hålla ett antal medborgardialoger för att prata om trygghet och säkerhet med Upplands-Broborna. Första tillfället är nu på torsdag, den 14 april, vid Willys i Bro. Kom förbi och dela med dig av dina tankar!

Kommunhusets fasad och polisens logga.

Resultatet av dialogerna blir en del av underlaget till ett kommande medborgarlöfte. Medborgarlöftet är en del av det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete som kommunen och polisen ansvarar för gemensamt. Det riktar sig till alla som bor och verkar i Upplands-Bro.

Vid dialogtillfällena finns representanter för både kommunen och polisen på plats under två timmar och pratar med förbipasserande. Välkommen!

Kom och samtala och diskutera!

Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro?

Dialog 1: Torsdag 14 april klockan 13-15 vid Willys i Bro.

Dialog 2: Tisdag 19 april klockan 16-18 vid Kungsängens handelsplats i Norrboda.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 17 MAJ 2022
    Hur skapar man förutsättningar för ett gott och hållbart ledarskap inom en organinsation, som en kommun? Och finns det något att lära av Schibboleteffekten?
  • 16 MAJ 2022
    Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro? Kommunen och lokalpolisen håller gemensamt ett antal medborgardialoger under våren för att prata om trygghet och säkerhet...
Upp