6APR2022

Vaccinationsbussen i Upplands-Bro inställd

I juni förra året gjorde den vita vaccinationsbussen entré i Upplands-Bro kommun och gav invånarna ett enkelt sätt att vaccinera sig mot covid-19 på hemmaplan. I och med den minskade smittspridningen och de slopade restriktionerna i samhället är vaccinationsbussen nu inställd.

– Vi vill skicka ett varmt tack till Mobila Doktorn för deras engagemang och insatser, säger Ida Texell, kommundirektör i Upplands-Bro kommun. Vi är särskilt tacksamma för god samverkan och det effektiva och lösningsorienterade arbetet med vaccination mot covid-19.

Ida Texell och Fredrik Kjos, (M) kommunstyrelsens ordförande, skickar också ett varmt tack till Veteranpoolen som informerat och lugnat de som besökt vaccinationsbussen.

Aktuell information om vaccination mot covid-19 finns samlad på 1177 Vårdguidens hemsida.

Relaterade nyheter

  • 18 MAJ 2022
    Upplands-Bro kommun erbjuder familjerådgivning, riktat till par, som en del i den kommunala servicen. Man kan också få hjälp i sin relation till vuxna barn. De rådgivande samtalen är subventionerade, det första mötet är gratis och...
  • 17 MAJ 2022
    Hur skapar man förutsättningar för ett gott och hållbart ledarskap inom en organinsation, som en kommun? Och finns det något att lära av Schibboleteffekten?
  • 16 MAJ 2022
    Vad tycker du att kommunen och polisen bör jobba med när det handlar om trygghet och säkerhet i Upplands-Bro? Kommunen och lokalpolisen håller gemensamt ett antal medborgardialoger under våren för att prata om trygghet och säkerhet...
Upp