13JAN2022

Upplands-Bro kommuns regler för fyrverkerier ses över

Upplands-Bro kommun har den senaste tiden fått in flera synpunkter och flera goda förslag på kommunens ordningsföreskrifter, som bland annat reglerar fyrverkerier på offentlig plats.

Kommunstyrelsen har den 27 oktober 2021, gett kommundirektören i uppdrag att se över kommunens ordningsföreskrifter. I uppdraget, som nu har påbörjats och är i full gång, ingår att se över de tider då det är tillåtet att använda fyrverkerier.

  • – Vi vet att detta är angelägen fråga och som engagerar många av våra kommuninnevånare och vi ser fram emot att få lägga fram ett gott förslag till hantering.” säger Ida Texell, kommundirektör.

Beslut som fattas kan man ta del av på Upplands-Bro kommuns anslagstavla:

Relaterade nyheter

  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
  • 10 JAN 2022
    Fyra dagar i veckan besöker en mobil vaccinationsbuss Upplands-Bro. Onsdagar och torsdagar finns bussen i centrala Kungsängen, fredagar och lördagar i Bro centrum. Ta chansen att vaccinera dig mot covid-19 på hemmaplan.
Upp