12JAN2022

Främja det lokala näringslivet i Upplands-Bro när du gör dina inköp

Tänk gärna på att främja det lokala näringslivet när du planerar dina inköp, så här efter jul- och nyårshelgerna. Många företag och verksamheter har det tufft under de restriktioner som råder och behöver både din omtanke och dina inköp.

Katarina Barter Maria Brofalk

– Det är många som kämpar för sin existens så varje lokalt köp är viktigt för oss som driver företag i Upplands-Bro kommun. Vi anpassar självklart verksamheten efter det aktuella läget, för att underlätta för dig som kund att tryggt kunna komma hit och handla, säger Maria Brofalk, ägare till Floristhörnan samt Stationshuset i Bro.

– Alla månadsanställda i Upplands-Bro kommun fick i december en julgåva, ett presentkort på 250 kronor som kan lösas in hos det lokala näringslivet. Det är ytterligare ett sätt att gynna det lokala näringslivets verksamheter, säger Katarina Barter, näringslivschef i Upplands-Bro kommun.

Relaterade nyheter

  • 3 JAN 2022
    Med start idag den 3 januari börjar Svenskt Näringsliv att skicka ut årets enkät för att mäta det lokala företagsklimatet. Totalt 70 000 företag får snart enkäten i inkorg eller brevlåda, och sista svarsdag är den 31 mars.
  • 3 JAN 2022
    Sedan den 1 december är ICAs högautomatiserade lager i Brunna, i Upplands-Bro i full drift. Det är den första lagerlösningen i Sverige för e-handlad mat. Ambitionen är att det ska kunna växa med de ökande behoven kommande år och nu...
  • 28 DEC 2021
    Martina Lindgren, Öråkers gård var först ut att nappa på Upplands-Bro kommuns e-tjänst Boka en upphandlare. Hon träffade Mattias Wiberg, upphandlingschef och Anna Tängdén, upphandlare, och fick vet mer om hur upphandlingar ofta är...
Upp