3DEC2021

Vad ska Brunnas nya lekpark heta?

I Brunna pågår bygget av en ny lekpark – men vad ska den heta? Skicka in dina bästa förslag på namn!

Kollage, två bilder. Barn åker rutschkana samt ett utegym.

Den nya parken byggs nu norr om Tarantellastigen och Artistvägen i Brunna. Den riktar sig till barn, unga och vuxna, här kommer att finnas både lekplats och utegym.

Alla idéer välkomna

Alla som vill får nu komma med förslag på namn, ung som gammal. Vi behöver ditt svar senast den 19 december 2021.

Tekniska nämnden kommer sedan att besluta vilket namn parken kommer att få.

Principerna för namngivning i Upplands-Bro är bland annat att namnet ska vara lätt att uttala, skriva och minnas. Det ska inte förväxlas med andra namn i området och det ska inte vara löjeväckande. Det ska vara på svenska och följa svenska skrivregler

Välkommen med ditt förslag!

Skicka in senast den 19 december 2021.

Här lämnar du dina namnförslag.

Relaterade nyheter

  • 21 DEC 2021
    På nyårsafton, den 31 december, får du som är minst 18 år skjuta fyrverkerier i Upplands-Bro kommun från klockan 15.00 fram till klockan 03.00 nästföljande dag.
  • 20 DEC 2021
    Efter ett och ett halvt år är omvandlingen av Granhammarsvägen klar, en av kommunens mest trafikerade vägar. På måndagen 20 december nyinvigdes vägen officiellt av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos.
  • 30 NOV 2021
    I Norrboda/Brunna kan en del av verksamhetsområdet bebyggas med radhus, lägenheter, en skola med idrottshall, förskola, trygghetsboende och en del verksamheter. Ett förslag om att ändra en del av nuvarande detaljplan för att möjliggöra...
Upp