15SEP2021

Sara Eklind, kommunikationschef i Upplands-Bro, är nominerad till Årets Ledare

Sara Eklind, kommunikations- och digitaliseringschef i Upplands-Bro kommun, är nominerad till priset Årets Ledare, på Framtidsverkets årliga event Framtidsgalan.

-Jag är jätteglad, hedrad och lite rörd över att bli nominerad till Årets Ledare. Jag vill tacka min närmsta chef och kollegor, utan dem hade jag inte varit den ledare jag är idag, säger Sara Eklind.

-Jag är stolt och glad över att goda insatser uppmärksammas. Hennes avdelning är även nominerad till Årets digitaliseringskommun – framgångar som bör inspirera oss alla, säger Ida Texell, kommundirektör i Upplands-Bro kommun. Stort grattis Sara och dina duktiga team!

Enligt Framtidsverkets är Årets Ledare en person som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål. Årets Ledare är också handlingskraftig, modig, målmedveten och en förebild i sin organisation. Årets ledare har även bidragit till att lösa problem och möta utmaningar på ett innovativt och inspirerande sätt samt varit uthållig och stabil i sitt ledarskap.

Under de senaste sex åren tid har 195 personer blivit finalister och 31 vinnare utsetts.

Finalen för Årets Ledare hålls den 9 november.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Under det senaste året har en rad insatser riktats mot Råby i Bro för att öppna upp och tillgängliggöra park- och naturområden. Det senaste tillskottet finns i skogen bakom Stjärnparken där nya samlingsplatser skapats för ett förbättrat...
  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 23 SEP 2021
    Hur kan en utomhusyta som vuxna knappt ser förvandlas till att bli en plats att stanna till vid, leka vid och använda? Svaret är enkelt. Genom att se världen genom barnens ögon. Detta testas nu i Upplands-Bro.   
Upp