10SEP2021

Näringslivet i fokus på promenadmöte vid Öråkers gård

Under fredagseftermiddagen var det premiär för walk-and-talk-möte med näringslivsfokus i Upplands-Bro kommun. Näringslivschef Katarina Barter stod för inbjudan och ett drygt 20-tal företagare, politiker och tjänstemän strålande samman.

Förutom goda och givande diskussioner bjöd mötet på en härlig rundtur runt Lennartsnäs. Promenadstråket gick även förbi tre större bronsåldersrösen samt ett gravfält från äldre järnåldern. Rösena är bland de större i Mälardalen. Ebba Horn, Öråkers gård, berättade även om alla de hållbarhetssatsningar som sker i närområdet.

Walk-and-talk är en av alla mötesarenor som är till för att öka samarbetet mellan Upplands-Bro kommun och det lokala näringslivet.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Under det senaste året har en rad insatser riktats mot Råby i Bro för att öppna upp och tillgängliggöra park- och naturområden. Det senaste tillskottet finns i skogen bakom Stjärnparken där nya samlingsplatser skapats för ett förbättrat...
  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 23 SEP 2021
    Hur kan en utomhusyta som vuxna knappt ser förvandlas till att bli en plats att stanna till vid, leka vid och använda? Svaret är enkelt. Genom att se världen genom barnens ögon. Detta testas nu i Upplands-Bro.   
Upp