3SEP2021

Kungsängens konsthall blir del av Stockholm Art Trail

Med Stockholm Art Trail vill Stockholms läns museum locka konstpubliken till länets konsthallar. Startskottet gick den 1 september. Detta är ett sätt att sprida kunskap om en del av all den fantastiska kultur som finns i länet.

Illustration med texten

Från 1 september till 31 oktober kommer Kungsängens Konsthall att fyllas med besökare från alla håll och kanter i Stockholm tack vare kommunens medverkan i Stockholm Art Trail.

Det är ett initiativ från Stockholms läns museum där lokala konsthallar i kommunerna runt hela Stockholms län får en chans att lyfta varandra.

Samtliga besökare vid Kungsängens Konsthall kommer under denna period att få ta del av presentationsutställning inför Konstrundan 2021 och utställningen Ana Maria Almada de Alvarez: Corpus Tensile.

Relaterade nyheter

  • 28 OKT 2021
    Efter att ha varit stängd i nästan ett år på grund av pandemin och reparationer, öppnar äntligen Bro simhall i morgon. Ett efterlängtat besked för många badsugna.
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
  • 28 SEP 2021
    Nu är det klart vilken som blir Årets Upplands-Broförening 2021. Det nyinstiftade priset går till Tibble Sjöscoutkår. Det beslutade Kultur- och fritidsnämnden på sitt sammanträde 28 september.
Upp