31AUG2021

Vaccinationsbuss till UBG – drop in för elever

På torsdag den 2 september kommer en vaccinationsbuss att besöka Upplands-Brogymnasiet, vid huvudentrén, för att göra det enkelt för eleverna att vaccinera sig mot covid-19. Bussen kommer att erbjuda drop in-tider mellan kl 9.30-17.00 för unga födda 2005 eller tidigare, som ännu inte fyllt 18 år.

Upplands-Bro kommuns logga på kommunhuset.

Region Stockholm inleder ett pilotprojekt för att underlätta för gymnasieelever att vaccinera sig mot covid-19. De utvalda kommunerna är Upplands-Bro och Södertälje.

Under vecka 35 kommer därmed Upplands-Brogymnasiet att få besök av en vaccinationsbuss som erbjuder drop in-tider till elever födda 2005 eller tidigare, som ännu inte har fyllt 18 år.

– Det är mycket positivt att det nu blir enkelt och lättillgängligt för våra gymnasieelever att vaccinera sig. Detta är en del av ett viktigt samarbete som vi har med Region Stockholm i arbetet med att bekämpa pandemin, säger Ida Texell, kommundirektör.

Vaccinationsbussen kommer till Upplands-Brogymnasiet på torsdag 2 september klockan 9.30 -17.00.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 21 SEP 2021
    Varje år genomförs den nationella kampanjen Krisberedskapsveckan, i år sker det 27 september till 3 oktober. Den provocerande rubriken till trots – hur redo är just du att möta en kris? Här kan du läsa mer om hur du stärker din egen...
  • 21 SEP 2021
    Under hösten går Omdaning Bro in i nästa fas. Som boende i Bro kommer du ha möjlighet delta i utvecklingen av ditt område. Ta chansen och var med och påverka framtidens Bro.
Upp