30AUG2021

Kronprinsessparet på digitalt besök i Upplands-Bro

Under måndagen tog kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos emot kronprinsessan Viktoria och prins Daniel i ett digitalt möte. Samtalet handlade om kommunens utveckling, näringsliv och hur Upplands-Bro ställer om sitt arbete för en hållbar värld.

En man och en kvinna på en skärm, samt en man infäll på en liten bild i nedre högra hörnet.

Prins Daniel och kronprisessan Victoria i samtal med kommunstyreslens ordförande Fredrik Kjos.

Under mötet med kronprinsessparet berättade kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) bland annat om kommunens utveckling och det strategiska arbetet för ett hållbart och attraktivt företagsklimat.

Han beskrev den långsiktiga satsningen på Omdaning Bro, där social hållbarhet står i fokus, vilket kronprinsessparet tyckte var mycket intressant.

– Det var ett givande samtal och jag är glad över att ha fått dela med mig av vår vision om ett ännu attraktivare, tryggare och hållbart Upplands-Bro där fokus ligger på att höja kvaliteten på allt vi gör med fortsatt ordning och reda i ekonomin, säger Fredrik Kjos.

Avslutningsvis passade Fredrik Kjos på att bjuda in kronprinsessparet till vackra Upplands-Bro. En inbjudan som togs emot positivt och där kronprinsessparet uttryckte en vilja att besöka och se på Omdaning Bro framöver.

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 21 SEP 2021
    Varje år genomförs den nationella kampanjen Krisberedskapsveckan, i år sker det 27 september till 3 oktober. Den provocerande rubriken till trots – hur redo är just du att möta en kris? Här kan du läsa mer om hur du stärker din egen...
  • 21 SEP 2021
    Under hösten går Omdaning Bro in i nästa fas. Som boende i Bro kommer du ha möjlighet delta i utvecklingen av ditt område. Ta chansen och var med och påverka framtidens Bro.
Upp