25AUG2021

Möte om fördjupad översiktsplan för Bro flyttas fram till 1 september

Just nu är förslaget om fördjupad översiktsplan för Bro ute för granskning. Ett öppet informationsmöte var planerat till torsdag 26 augusti på Bro torg. Men på grund av att det enligt väderprognosen väntas regn, flyttas mötet fram till onsdag den 1 september.

Flygbild, Bro torg.

Bro centrum.

Förslaget om fördjupad översiktsplan, FÖP, för Bro är på granskning sedan 7 juni fram till och med 30 september. Under den perioden har allmänheten möjlighet att tycka till om förslaget.

Ett öppet informationsmöte hölls i juni och ett andra möte har varit planerat till torsdagen 26 augusti. Mötet hålls utomhus för att minska risken för smittspridning. På grund väderprognosen flyttas det nu alltså fram till veckan efter, till onsdagen 1 september.

Välkommen då!

Informationsmöte om FÖP Bro

När? Onsdag 1 september klockan 18-20.

Var? Bro torg, utanför Brohuset.

Här kan du läsa mer om arbetet med FÖP Bro och FÖP Kungsängen.

Tyck till!

Vi vill veta vad du tycker om förslaget. Perioden för granskning är 7 juni till och med 30 september. Då kan den som vill skicka in sina synpunkter till kommunen. Ange diarienummer KS 18/0015, namn och adress.

E-post: kommunstyrelsen@upplands-bro.se

Post: Upplands-Bro kommun, Kommunstyrelsen, 196 81 Kungsängen

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 21 SEP 2021
    Varje år genomförs den nationella kampanjen Krisberedskapsveckan, i år sker det 27 september till 3 oktober. Den provocerande rubriken till trots – hur redo är just du att möta en kris? Här kan du läsa mer om hur du stärker din egen...
  • 21 SEP 2021
    Under hösten går Omdaning Bro in i nästa fas. Som boende i Bro kommer du ha möjlighet delta i utvecklingen av ditt område. Ta chansen och var med och påverka framtidens Bro.
Upp