24AUG2021

30 minuter med Kjos

Vad tycker du om biblioteken, snöröjningen, badplatserna eller företagsklimatet? Vill du diskutera kommunens möjligheter och utmaningar eller få möjlighet att ställa frågor du funderat på? Ta tillfället i akt och boka 30 minuter med kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M).

Möjligheten till samtal mellan invånare och förtroendevalda är en viktig del av vårt demokratiska samhälle. Tidigare år har offentliga möten med kommunstyrelsens ordförande arrangerats, dit allmänheten kunna komma och ställa frågor. Med anledning av pandemin ändrar dessa möten nu form och blir till enskilda samtal.

Samtalen sker via telefon. Du kan se vilka tider som finns tillgängliga och boka här eller ringa Kontaktcenter på
08-581 690 00.

Använd möjligheten att ställa frågor och bidra till utvecklingen av Upplands-Bro kommun!

Relaterade nyheter

  • 24 SEP 2021
    Nyheter från kommunen landar i helgen i Upplands-Brobornas brevlådor, i en bilaga som delas ut med lokaltidningen Mitt i Upplands-Bro. Läs om satsningarna på näringslivet, aktuella byggplaner och om den fullmatade kulturhösten. Bland...
  • 21 SEP 2021
    Varje år genomförs den nationella kampanjen Krisberedskapsveckan, i år sker det 27 september till 3 oktober. Den provocerande rubriken till trots – hur redo är just du att möta en kris? Här kan du läsa mer om hur du stärker din egen...
  • 21 SEP 2021
    Under hösten går Omdaning Bro in i nästa fas. Som boende i Bro kommer du ha möjlighet delta i utvecklingen av ditt område. Ta chansen och var med och påverka framtidens Bro.
Upp