24MAJ2021

Välkommen till digitalt samtal om trygghet och brott

Onsdag den 2 juni är det dags för öppen trygghetsdialog. Lyssna in och ställ dina frågor till kommunen och lokalpolisen.

Kommunloggan på kommunhuset samt polisens logga.

Upplands-Bro kommun och lokalpolisen i Järfälla/Upplands-Bro bjuder in invånarna till dialog.

Mötet hålls onsdag den 2 juni klockan 18:30-20:30.

Det hålls digitalt och är öppet för alla. Temat är trygghet och brott. Lyssna in och ställ frågor till representanter från Trygghets- och preventionsenheten i Upplands-Bro kommun samt från lokalpolisområde Järfälla/Upplands-Bro.

Så gör du för att delta

Anmäl dig senast 31 maj genom att skicka ett mail till trygg@upplands-bro.se.

En länk som du använder för att delta i mötet kommer att skickas till den mailadress du använder vid anmälan. Skicka gärna med frågor du önskar ställa!

Välkommen!

Relaterade nyheter

  • 25 NOV 2021
    Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 21 NOV 2021
    Nu tändas tusen juleljus… Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 12 NOV 2021
    Arbetet med översyn och rustning av gång- och cykelvägar pågår för fullt i Upplands-Bro kommun. Sedan 2019 har en rad insatser skett, både för nya gång- och cykelvägar samt nya busshållplatser.
Upp