11MAJ2021

Trivselundersökning om kultur- och fritid - tyck!

Mellan den 10–30 maj har du möjlighet att säga vad du tycker i Upplands-Bro kommuns trivselundersökning om kultur- och fritidsverksamheterna. Allt från badplatser, kulturskola, idrottsplatser till fritidsgårdar står i fokus. Tyck till!

BIld med texten Hur trivs du egentligen? och QR-kod.

Nu våras det för trivselfrågor!

Undersökningen rör frågor om trygghet, tillgänglighet och trivsel inom kommunens stora utbud i fritids- och kulturverksamheterna.

Undersökningens mål är att ta reda på hur du trivs och om du känner dig trygg i din närmiljö. Tillsammans kan vi nå dit och din medverkan är avgörande!
Besök länken här för att komma till undersökningen.

Den tar bara några minuter att fylla i och hjälper oss att skapa ett Upplands-Bro där alla får ta plats!

Ungas egen undersökning!

Under samma period genomförs även denna ungdomsinriktade undersökning, Ung i Upplands-Bro 2021, för personer mellan 6–21 år.

Denna undersökning är speciellt anpassad för att ge ungas röster utrymme och vikt i frågor som specifikt rör dem. Tipsa gärna fler att göra undersökningen!

Du hittar Ung i Upplands-Bro 2021 genom att klicka på denna länk.

Bild med texten Ung i Upplands-Bro och en QR-kod.

Relaterade nyheter

  • 16 JUN 2021
    Varje år delar kommunen ut priser till föreningar som har sitt säte och är verksamma i Upplands-Bro. Utmärkelsen Årets Upplands-Broförening går till en förening som gjort en värdefull insats och Årets jämställdhetsbonus delas ut för...
  • 4 JUN 2021
    På söndag, den 6 juni, är det Sveriges nationaldag. För att inte skapa för stora folksamlingar firar vi med en film, som har tagits fram i samarbete med filmaren Lasse Thorsberg och lokala kulturskapare.
  • 4 JUN 2021
    Här hittar du årets sommarlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande på den här sidan under hela sommaren, så håll koll här! Trevlig sommar!
Upp