10MAJ2021

Nu kan du chatta med kommunen

Hittar du inte det du letar efter på kommunens hemsida, upplands-bro.se? Då kan du chatta med en medarbetare i kontaktcenter.

Bild på kommunens webb.

Till höger på sidan dyker chat-ikonen upp.

Chatten är en ny kontaktväg in till Upplands-Bro kommun och är ett alternativ till att ringa, mejla eller komma på besök.

Det går bra att använda chatten med din dator, läsplatta eller i mobilen.

Chatten lanseras tisdag 11 maj klockan 9.

Så här fungerar chatten

Du hittar chatten på startsidan på kommunens hemsida (titta längst ut till höger på skärmen).

Illustration av två pratbubblor.

När en medarbetare i kontaktcenter finns tillgänglig syns en bild med två pratbubblor.

Klicka på bilden och starta sedan chatten genom att välja den lilla knappen ”Starta chatt”. Du får upp en ruta och kan börja skriva.

Du avslutar chatten genom att välja ”Avluta chatt” och därefter har du möjlighet att välja att få konversationen skickad till dig som e-post eller ladda ner den som ett dokument i pdf-format.

När chatten har avslutats sparas den i 30 dagar och därefter raderas den automatiskt av systemet.

När kan du chatta med oss?

När en medarbetare i kontaktcenter finns tillgänglig syns en bild med två pratbubblor längs ner till höger på webbplatsen.

Det här är bra att veta när du chattar med kommunen.

Relaterade nyheter

  • 25 NOV 2021
    Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 21 NOV 2021
    Nu tändas tusen juleljus… Fredag 26 november tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. Kom förbi, ta en glögg, kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik.
  • 12 NOV 2021
    Arbetet med översyn och rustning av gång- och cykelvägar pågår för fullt i Upplands-Bro kommun. Sedan 2019 har en rad insatser skett, både för nya gång- och cykelvägar samt nya busshållplatser.
Upp