5MAJ2021

Ella ny vinnare av Funkisfestivalen

Det blir artisten Ella som kommer att representera Upplands-Bro kommun på Funkisfestivalens final 2021 efter att den tidigare vinnaren Magnus dragit sig ur av personliga skäl.

Ella utses till ny vinnare av Funkisfestivalen efter att Magnus dragit sig ur

Ella utses till ny vinnare av Funkisfestivalen efter att Magnus dragit sig ur

Ella har tidigare gått i Upplands-Bro kulturskola och idag studerar hon på gymnasium, den estetiska linjen. Ella har även tidigare medverkat i Funkisfestivalen som gästartist men i år blir hon den som ska representera kommunen i den digitala deltävlingen som ska sändas den 23 augusti.

I den lokala deltävlingen sjöng Ella låten Passa dig, i originalversion av Miriam Bryant. Till finalen byter hon låt tävlar då med Behöver inte dig idag av Clara Klingenström. Artisten ser fram emot augusti månad, då hon ska spela in sin låt inne på Konserhuset Musikaliskas scen i Stockholm.

Vi önskar Ella varmt lycka till i finalen och hoppas att det är många som kommer rösta på bidraget i augusti.

Här kan du se alla bidrag i den lokala deltävlingen:

Relaterade nyheter

  • 16 JUN 2021
    Varje år delar kommunen ut priser till föreningar som har sitt säte och är verksamma i Upplands-Bro. Utmärkelsen Årets Upplands-Broförening går till en förening som gjort en värdefull insats och Årets jämställdhetsbonus delas ut för...
  • 4 JUN 2021
    På söndag, den 6 juni, är det Sveriges nationaldag. För att inte skapa för stora folksamlingar firar vi med en film, som har tagits fram i samarbete med filmaren Lasse Thorsberg och lokala kulturskapare.
  • 4 JUN 2021
    Här hittar du årets sommarlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande på den här sidan under hela sommaren, så håll koll här! Trevlig sommar!
Upp