4MAJ2021

Intressentlista för direkt-upphandlingar

Upplands-Bro kommuns logotyp

Upplands-Bro kommun vill förenkla för lokala företag att delta i direktupphandlingar som görs av kommunens verksamheter. Det gäller upphandlingar där beloppet understiger 615 312 kr (gäller för 2021).

Du kan registrera ditt företag i kommunens intressentlista. Listan tydliggör för kommunala verksamheter vilka intresserade leverantörer som finns inom olika branscher.

Listan används som upplysning och innebär inte en garanti för att ditt företag ska få en förfrågan vid en direktupphandling.

Relaterade nyheter

  • 12 MAJ 2021
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Årets vinnare är Bioinspira by Johanna AB.
  • 7 MAJ 2021
    På måndagen den 10 maj klockan 13.00 lanseras en ny turism- och besöksnäringsportal, visitupplandsbro.com. Du kan delta digitalt vid lanseringen via länken längre ner på sidan. Webbportalen är ett initiativ från föreningen Företagarna...
  • 22 APR 2021
    Upplands-Bro klättrar till topp-tio av 181 kommuner som deltar i den årliga NKI-rankingen (Nöjd-kund-index) som presenteras idag, 22 april. Rankingen gäller kommunernas service till lokala företag. Bland de 55 kommunerna inom Stockholm...
Fråga oss
Upp