1OKT2020

Nominera din förening till jämställdhetsbonus

Kultur- och fritidsnämnden vill uppmärksamma arbetet för jämställdhet i Upplands-Bros föreningsliv genom att dela ut en jämställdhetsbonus innan årets slut. Under oktober kan den som vill nominera en förening som jobbar aktivt med frågan.

I nomineringen ska ingå en motivering om hur föreningen arbetar för jämställdhet i sin verksamhet.

Förra året tilldelades Upplands-Bro ryttarförening jämställdhetsbonus för sitt arbete med att locka fler pojkar att testa ridning, en sport där de flesta utövarna är flickor.

För att kunna nomineras måste föreningen ha sitt säte och vara verksam i Upplands-Bro kommun. Beslut om vem som får årets jämställdhetsbonus fattas på Kultur- och fritidsnämndens sammanträde den 8 december.

Nominering samt motivering skickas till kultur- och fritidsnämnden via e-post senast den 31 oktober 2020.

Kultur.Fritidsnamnden@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 14 OKT 2020
    Sparksapp.se riktar sig till unga i Upplands-Bro i åldern 10-16 år. Tjänsten har tagits fram i ett samarbete mellan kommunen, den ideella föreningen Sparks generation och PWC experience center. Syftet är att fler unga ska hitta ”sin...
  • 7 OKT 2020
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga, rysliga och mysiga höstlovsaktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, så håll koll här!
  • 5 OKT 2020
    I våras korades Årets Upplands-Brokonstnär och Årets Upplands-Brohantverkare i samband med den årliga vårsalongen i Konsthallen i Kulturhuset i Kungsängen. Nu ställer vinnarna ut i en gemensam utställning i Konsthallen fram till den...
Upp