1OKT2020

Nominera din förening till jämställdhetsbonus

Kultur- och fritidsnämnden vill uppmärksamma arbetet för jämställdhet i Upplands-Bros föreningsliv genom att dela ut en jämställdhetsbonus innan årets slut. Under oktober kan den som vill nominera en förening som jobbar aktivt med frågan.

I nomineringen ska ingå en motivering om hur föreningen arbetar för jämställdhet i sin verksamhet.

Förra året tilldelades Upplands-Bro ryttarförening jämställdhetsbonus för sitt arbete med att locka fler pojkar att testa ridning, en sport där de flesta utövarna är flickor.

För att kunna nomineras måste föreningen ha sitt säte och vara verksam i Upplands-Bro kommun. Beslut om vem som får årets jämställdhetsbonus fattas på Kultur- och fritidsnämndens sammanträde den 8 december.

Nominering samt motivering skickas till kultur- och fritidsnämnden via e-post senast den 31 oktober 2020.

Kultur.Fritidsnamnden@upplands-bro.se

Relaterade nyheter

  • 26 FEB 2021
    Gör dig redo för musikfest med glitter och glamour! Årets lokala deltävling av Funkisfestivalen går av stapeln i kommunens youtubekanal lördag 27 februari klockan 18.00. Då avgörs vem som får representera Upplands-Bro i den stora...
  • 16 FEB 2021
    Här hittar du årets sportlovsprogram med massor av roliga och mysiga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, så håll koll här. Ha så roligt – och njut av sportlovet vecka 9!
  • 6 FEB 2021
    Årets vårsalong, med 31 verk av lokala konstnärer och konsthantverkare, har öppnat. I år visas utställningen digitalt, på grund av pandemin. Precis som vanligt uppmanas besökarna rösta på sina favoritalster – ett konstverk och ett...
Fråga oss
Upp