8SEP2020

Ansökan öppen! Läs till trafiklärare i januari 2021

Är du ute efter ett spännande och pedagogiskt intressant yrke med stora möjligheter till jobb efter avslutad utbildning? I januari 2021 rullar nästa omgång av trafiklärarutbildningen igång i Kungsängen. Ansök nu!

Bilden visar insidan av en bild. Två händer håller i ratten och en passagerares händer håller i ett anteckningsblock.

Ansök till trafiklärarutbildningen senast 15 november 2020.

Utbildningen till trafiklärare är en YH-utbildning (yrkeshögskola) som sträcker sig över tre terminer. Förutom teoretiska kurser ingår även 15 veckors praktik på en trafikskola.

Utbildningen har funnits i Upplands-Bro i flera år och skolan har därför ett väl upparbetat samarbete med branschen.

Stor efterfrågan

Efter avslutad utbildning är du kvalificerad att arbeta som trafiklärare på trafikskola.

Det finns en stor efterfrågan på trafiklärare i hela landet så du har stora möjligheter till jobb efter avslutad utbildning.

Utbildningen motsvarar heltidsstudier om 20 timmar/vecka som i regel bedrivs i klassrummet måndag - torsdag 08:30-15:30.

Utbildningen startar i januari 2021. Sista ansökningsdag är 15 november.

Här kan du göra din ansökan och läsa mer om trafiklärarutbildningen!

Relaterade nyheter

  • 9 SEP 2020
    I projektet Solelever har skolklasser från Upplands-Bro, Sigtuna och Håbo kommuner lärt sig om solenergi. Det är ett samarbete med kommunernas energi- och klimatrådgivning och Naturskyddsföreningen. Nu har erfarenheterna samlats i...
  • 9 SEP 2020
    Unga i Upplands-Bro väljer i högre grad bort alkohol jämfört med genomsnittet i Stockholms län och färre än snittet uppger att de har provat narkotika. En hög andel av niorna tycker att livet är härligt att leva. Samtidigt är det en...
  • 4 SEP 2020
    Den 1 december 2020 tillträder Fredrik Nordvall som utbildningschef i Upplands-Bro kommun. Han kommer närmast från en tjänst som skolchef/förvaltningschef i Hallsbergs kommun.
Upp