25JUN2020

KSO: ”Använd möjligheten, testa er för antikroppar!”

Sedan en tid tillbaka erbjuder region Stockholm invånarna att kostnadsfritt testa sig för se om man tidigare har varit sjuk i covid-19. En möjlighet som kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) vill uppmana invånare i Upplands-Bro att använda.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) uppmanar invånare att testa sig för antikroppar mot covid-19.

Ett antikroppstest kan visa om personen som testas har utvecklat antikroppar mot covid-19. Enligt 1177 vårdguiden ger antikroppar sannolikt ett skydd mot att åter insjukna i covid-19 den närmsta tiden.

– Det här är en väldigt bra möjlighet som region Stockholm erbjuder och jag hoppas verkligen att boende här i Upplands-Bro tar chansen och låter testa sig, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

Att testa sig är kostnadsfritt.

Relaterade nyheter

  • 5 AUG 2020
    Spridningen av coronaviruset och konsekvenserna för hälsa, välmående och ekonomi kan skapa oro som påverkar vardagen negativt. Nu har region Stockholm tagit fram ett kostnadsfritt självhjälpsprogram för den som vill lära sig att hantera...
  • 28 JUL 2020
    För att visa sitt stöd för allas värdighet hissar Upplands-Bro kommun regnbågsflaggan vecka 31 i Kungsängens och Bro centrum.
  • 16 JUL 2020
    Sedan sprängningen i Upplands-Bro den 29 juni pågår ett brett polisiärt arbete i området i tät samverkan med kommunens organisation och verksamheter. Den förstärkta polisnärvaron kommer att fortsätta en tid framöver, skriver polisen...
Upp