4JUN2020

Intresserad av torgplats i sommar? Hör av dig!

Foodtrucks, grönsaksstånd, eller kanske ett tillfälligt loppisbord? Den som är intresserad kan hyra plats på kommunens torg. Platserna kan hyras per dag eller för en längre period.

En foodtruck i solnedgång.

Kommunen hyr ut torgplatser i Kungsängen, Bro och Tibble.

I Upplands-Bro finns sammanlagt 16 torgplatser som kommunen upplåter till personer som önskar bedriva exempelvis torghandel.

Torgplatserna finns i Kungsängens centrum, Bro centrum samt Tibble torg.

Om du är intresserad av nyttja en torgplats, kontakta oss. Torgplatserna kan hyras per dag eller för en längre period.

Kontakta kommunens näringslivsutvecklare Nassim Nyholm om du har frågor eller vill veta mer om kommunens torgplatser: 08-518 32 208 eller nassim.nyholm@upplands-bro.se

Här hittar du mer information om taxor och placering av torgplatserna.

Relaterade nyheter

  • 10 SEP 2020
    Just nu pågår utbildningen ”Förenkla – helt enkelt”, där ett åttiotal tjänstepersoner och politiker deltar för att gemensamt utveckla kommunens service och myndighetsutövning.
  • 31 AUG 2020
    Nu, i augusti 2020, inleds processen med att ta fram en ny näringslivsstrategi för kommunen. Strategin anger en inriktning för kommunens näringslivsutveckling och vilka fokusområden som är prioriterade.
  • 23 JUN 2020
    Är ditt företag på jakt efter ny mark eller nya lokaler? Eller är ditt företag intresserat av att sälja mark eller hyra ut lokal i Upplands-Bro? Då ska du delta i kommunens Arena för tillväxt den 28 september!
Upp