7MAJ2020

Förskolan Ringblomman öppnar vid årsskiftet – ställ ditt barn i kö redan nu

Vid årsskiftet öppnar den nybyggda förskolan Ringblomman på Ringvägen 17 i centrala Kungsängen. Redan nu kan du ställa ditt barn i kö till den nya förskolan.

Redan nu kan du ställa ditt barn i kö till förskolan Ringblomman.

Ringblomman har närhet till kommunikationer, naturområden och Mälaren.

– Vi ser fram emot årsskiftet när vi kan börja ta emot barn i våra nybyggda lokaler. För kommunen innebär Ringblomman också att vi kommer att behöva anställa fler pedagoger, säger Maria Cramer, rektor för Ringsblommans förskola.

Barnets idéer och tankar

På Ringblomman delas barnen in i åldersnära team med små projektgrupper. Pedagogiken utgår ifrån barnens tankar och idéer. Tillsammans undersöks ”Värden i Världen”, på ett för barnen intressant och lärande sätt.

Mer om Ringblomman

Rekrytering i augusti

Den nya förskolan innebär också att kommunen behöver rekrytera nya förskolepedagoger. Enligt den preliminära tidsplanen ska rekryteringen påbörjas i augusti.

Ställ ditt barn i kö

Här kan du ställa ditt barn i kö till Ringblomman

Relaterade nyheter

  • 3 AUG 2020
    Den 20 augusti drar höstterminen igång på skolorna i Upplands-Bro. För den som behöver specialkost, skolskjuts, modersmålsundervisning eller plats på fritids, och ännu inte har anmält detta, är det hög tid att göra det. Det går enkelt...
  • 30 JUL 2020
    I augusti 2020 startar nästa omgång av vård- och omsorgsutbildningen på Vuxenutbildningen i Kungsängen. Sista ansökningsdag är 8 augusti.
  • 26 JUN 2020
    Upplands-Brogymnasiet satsar på en Lokal Idrotts Utbildning (LIU) tillsammans med Föreningen Upplands-Bro Basket, FUBB, med start från höstterminen 2020.
Upp