5MAJ2020

Dags att anmäla till sommarsimskola

Upplands-Bro kommun bjuder liksom tidigare år barn och ungdomar till sommarsimskola i Bro simhall. I år prioriteras barn födda år 2007–2013.

Barn i simbassäng

Simskolan hålls vardagar 15 juni - 26 juni, förutom midsommarafton. Nio lektionstillfällen á 45 minuter är schemalagda mellan 8.45-14.30 beroende på grupptillhörighet.

Sista anmälningsdag är den 1 juni. Anmälning är bindande efter att du accepterat den grupp du tilldelats i kommande kallelse.

Avgiften för barn som deltar är 690 kronor. Avgiften betalas till simhallens reception och ska vara simhallen tillhanda senast den 12 juni. Vid utebliven betalning går platsen vidare till nästa barn i kön.

Vi följer utvecklingen av Corona och planerar i linje med myndigheternas råd. Om ändringar i planen för sommarsimskola 2020 behöver göras kommer du som har skickat in en anmälan att informeras.

Relaterade nyheter

  • 26 MAR 2021
    En ljusskulptur i keramik och en abstrakt målning ledde till vinster i årets vårsalong för Maja Marosi Pezo och Carl Jerrå. I december ställer de ut i en gemensam vinnarutställning i Konsthallen i Kungsängen.
  • 25 MAR 2021
    Upplands-Bro kommun ordnar även denna sommar öppen fritidsverksamhet i form av dagkollo på Hällkana. För en låg avgift erbjuds ditt barn en eller flera veckor med massor av aktiviteter och äventyr i en härlig miljö.
  • 18 MAR 2021
    Den globala klimatmanifestationen Earth hour hålls varje år under en timme den sista lördagen i mars. Då släcker människor världen över sina lampor för att uppmärksamma klimatfrågan. Upplands-Bro kommun deltar med aktiviteter under...
Fråga oss
Upp