3FEB2020

Kulturskolans kurskatalog

Kulturskolan har infört ett nytt verksamhetssystem. Det innebär att kurskatalogen publiceras på vår hemsida där man som målsman kan gå in och boka lediga kurser direkt.

Förändringen görs för att sökande lätt ska kunna se var det finns lediga platser, kunna boka och få besked direkt så att antagningsprocessen blir snabbare och effektivare. Det innebär att det inte kommer att finnas något kösystem framöver.

En bokning eller intresseanmälan gäller bara en termin och sedan får man söka kurs på nytt.

Kurskatalogen för vårterminen 2020 öppnar den 3/2 och finns här www.studyalong.se/upplands-bro

Relaterade nyheter

  • 10 FEB 2020
    Snart är det sportlov. I årets sportlovsprogram finns sportlovsbio, musikproduktion i studio, hästskötsel, värmekameraexperiment, bågskytte, träning, teater, teaterskola och aktiviteter på fritidsgårdarna och i simhallen. Ha så roligt...
  • 24 JAN 2020
    Bro:n – ungdomsverksamheten  för unga mellan 16 och 20 år i Bro – arrangerar en jobbmässa den 27 februari och bjuder in företag att träffa och rekrytera ungdomar till extra- eller sommarjobb.
  • 27 DEC 2019
    Bland Upplands-Bro kommuns kultur- och miljöstipendiater 2019 finns bland annat ett metalband och Systerskap i Bro, en ideell förening som vill skapa gemenskap genom snällhet. Stipendierna delades ut den 18 december vid kommunfullmäktiges...