23SEP2019

Välkommen till invigningen av kommunens nya trafiklekplats

Rivstarta helgen på kommunens nya trafiklekplats, som invigs lördagen den 19 oktober. Ta med cykeln och testa dina trafikkunskaper på plats!

Kommunens nya trafiklekplats i Bro.

Kom och var med när Upplands-Bro kommuns första trafiklekplats invigs i Målarparken i Bro! Invigningen startar kl 10 lördagen den 19 oktober med att tekniska nämndens ordförande Marcus Sköld (M) klipper bandet.

Två timmar håller kalaset på och kommunen bjuder på varm choklad och lördagsgodis före testturen på trafiklekplatsen! Ta med egen cykel och glöm inte hjälmen!

I parken finns vägar och rondeller där barnen kan köra med cykel. Trafikmärken visar hur man ska ta sig fram. Det finns även andra lekstationer i parken, som en brandbil och motorcyklar.

Totalt finns det nu nio kommunala lekplatser i Upplands-Bro.

Läs mer om trafiklekplatsen

Relaterade nyheter

  • 7 OKT 2020
    I oktober börjar de första fyrfackskärlen att ställas ut till fritidshus i Upplands-Bro, från november även till villahushållen. Samtidigt byter kommunen avfallsentreprenör vilket innebär nya tömningsdagar för invånarna. Dem håller...
  • 2 JUL 2020
    På måndag 6 juli öppnas Pettersbergsvägen under E18 för trafik. Initialt tillåts enbart personbilar samt gång- och cykeltrafikanter.
  • 16 DEC 2019
    Mellan den 13 och den 17 januari kan du lämna din julgran på särskilda upphämtningsplatser i kommunen. Du kan också lämna granen på någon av kommunens kretsloppscentraler.
Upp