30AUG2019

Fest i byn 7 september – här hittar du hela programmet

Nedräkningen har börjat! Om en vecka, lördagen den 7 september, är det dags för årets upplaga av Fest i byn i Bro centrum. Just nu arbetar festarrangörerna febrilt med att säkerställa att årets folkfest blir någonting alldeles extra, då vi samtidigt inviger den nya aktivitetsparken bredvid centrum.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen.

Peter Siepen, Nano och Jan Johansen uppträder på Fest i byn den 7 september.

Snart börjar festen!

Lördagen den 7 september är det dags för Fest i byn 2019. Vi är stolta över att kunna presentera Nano, Peter Siepen och Jan Johansen bland årets artister!

Festprogrammet börjar kl 11.00 med att den nya aktitivetsparken invigs av kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M). Nytt för i år är att alla uppträdanden sker på den splitter nya scenen i aktivitetsparken. I parken kommer man under dagen även att kunna delta i basketturneringar, fotboll, parkour och mycket mera.

En fest med något för alla

Självklart hittar du även marknadsstånd, loppisar och politiker och föreningar som visar upp sig i Bro centrum. En halsbrytande BMX-show står också på programmet. Det blir någonting för alla smaker och åldrar: karateuppvisning, musikal med Kulturskolan, allsång, ponnyridning, tivoli, konst och kultur med mycket mera.

Här hittar du hela programmet och kan läsa mer om årets artister. Vi ses i Bro lördagen den 7 september!

Relaterade nyheter

  • 10 SEP 2019
    Efter en regnig start på dagen lättade äntligen molntäcket och solen sken över både den nyinvigda aktivitetsparken och alla besökare som hade kommit för att fira 2019 års upplaga av Fest i byn i Bro centrum.
  • 27 AUG 2019
    Ungdomsverksamheten Bro:n byter lokal vecka 36. Från och med torsdagen den 5 september är alla unga i åldrarna 16–20 år välkomna till Nyfiket i Brohuset för att mötas, fika, spela, skapa musik, dansa, delta i projekt, koppla av med...
  • 27 AUG 2019
    Helgen den 31 augusti–1 september är det dags för årets Konstrunda, men redan nu kan du få en försmak av verken i Konsthallen i Kulturhuset. Presentationsutställningen invigdes i lördags av kommunalrådet Martin Normark (L), som konstaterade...