20JUN2019

Traditionsenligt midsommarfirande på Vävnadsvägen

Varje år hålls ett traditionsenligt midsommarfirande på Vävnadsvägen för deltagare inom Daglig verksamhet. På plats finns då de allra flesta deltagare, samt medarbetare och övriga inbjudna gäster. I år besökte närmare 100 personer firandet, som dagen till ära bjöd på vackert väder.

Midsommarfirande på Vävnadsvägen.

Midsommarfirande på Vävnadsvägen. Foto: Upplands-Bro kommun

Vävnadsvägen 1 är en daglig verksamhet i Brunna och består av två enheter, Vävaren och Sinnesverkstaden. Här erbjuds sysselsättning och strukturerad verksamhet för personer inom LSS.

Traditionellt firande med dans runt midsommarstången.

Traditionellt firande med dans runt midsommarstången.

Firandet inleddes med smörgåstårta, följt av jordgubbar och glass. Under tiden spelade Lasses Trio sommarlåtar. Givetvis dansades det också runt midsommarstången.

Jordgubbar och glass, en självklar del av firandet.

Jordgubbar och glass, en självklar del av firandet.

Relaterade nyheter

  • 21 MAJ 2019
    Måndagen den 20 maj startade Internationella Seniorkampen med närmare 400 anmälda 65-plussare från Sverige och Tyskland. Seniorkampen anordnas på initiativ av förebyggande enheten för äldre i Upplands-Bro kommun – och i år för allra...
  • 17 APR 2019
    För två år sedan började socialtjänsten i kommunen att arbeta på ett nytt sätt för att göra barn delaktiga i utredningar. Då skapade Barn- och ungdomsenheten häftet ”Min utredning”, där barn på ett enklare och tydligare sätt fick medverka...
  • 19 FEB 2019
    Nu är Trappan – en mötesplats för vuxna med funktionsvariationer invigd. Invigningen ägde rum tisdagen den 12 februari, i Trappans lokaler vid Ekhammarskolan.