15FEB2019

Snart är det sportlov: Ladda ned programmet redan nu

OBS! Lilla vikingarännet lördag 2/3 och söndag 3/3 är inställt på grund av svaga isar.

Årets samlade program för sportlovet är fullproppat med roliga och spännande aktiviteter för alla lediga barn och ungdomar. Programmet är digitalt och speciellt anpassat för mobiltelefoner. Men du kan självklart också läsa det på en surfplatta eller helt vanlig dator. Klicka på bilden för att ladda ned programmet!

Klicka på bilden för att ladda ned sportlovsprogrammet

Klicka på bilden för att ladda ned sportlovsprogrammet till din mobil, dator eller surfplatta.

I årets program finns något för alla: Biofilm, ridning och tv-spel, workshopar i allt från virkning till författande, bågskytte, fiske, konstupplevelser och LAN-party... Ja, listan tycks aldrig ta slut!

Digitalt och klickbart

För att göra det enklare för dig att navigera i programmet är det också klickbart, så att du snabbt kan klicka dig fram och tillbaka mellan sidorna. På slutet av programmet finns en lång lista över alla aktiviteter, dag för dag. Där kan du klicka på den aktivitet som intresserar dig – och direkt komma till rätt sida.

Du kan också när som helst klicka på symbolen längst ned på varje sida (DAG FÖR DAG) för att komma tillbaka till dag-för-dag-listan.

Ha så roligt – och njut av sportlovet vecka 9 !

Relaterade nyheter

  • 21 MAJ 2019
    Fredagen den 17 maj var det inte bara Norges nationaldag. Det var också dagen då ett antal fågelfamiljer fick nya hem i skogen vid gamla vattentornet. Byggentreprenörer var ett gäng kreativa barn från Öppna förskolan, som hade samlats...
  • 17 MAJ 2019
    Joel Söderling och Ellen Nilses vann första pris i Upplands-Bro biblioteks novelltävling 2019. Torsdagen den 16 maj fick de och de andra pristagarna ta emot sina priser i Kulturhuset i Kungsängen.
  • 14 MAJ 2019
    Kulturskolan bjöd på en riktig familjefest när man ordnade sin första festdag någonsin den 11 maj på Ekhammarskolan. På programmet stod bland annat Öppen scen, dansquiz och en Pokémonturnering.