14JUN2018

Åk gratis badbuss mellan Bro och Lillsjöns badplats

Måndagen den 18 juni börjar kommunens badbuss köra gratis badturer mellan Bro centrum och Lillsjöns badplats. Bussen är öppen för alla och kör varje vardag, under hela sommaren, fram till den 17 augusti.

Foto: Mostphotos

Nytt för i år är att badbussen går till Lillsjöbadet istället för till Hällkana. Vid Lillsjöbadet finns en tillgänglighetsramp, grillplatser, lekplats, badbrygga, beachvolley och ett hundbad.

Kioskförsäljning med drycker, enklare mat, godis och - såklart - glass kommer att finnas. En foodtruck finns på plats och håller öppet på vardagar 18 juni-17 augusti klockan 10-19 .

Även frisbeegolf och minigolf kommer att vara öppet.

 

Stannar vid blomsteraffären

Badbussen avgår från parkeringen vid blomsteraffären i Bro centrum. Bussen är märkt med en skylt i bussfönstret. Bussen har åtta platser. Först till kvarn gäller.

Om du inte vill åka tillbaka med badbussen så går buss 555 mellan Sylta, en bit från Lillsjöbadet, och Bro centrum. Det är cirka 1,5 kilometer från badet till busshållplatsen.

Rullstolsramp

Bussen kan bara transportera en rullstol och personen måste själv kunna förflytta sig till ett säte och spänna fast sig med bälte. Ramp finns på bussen.

Avgångstider

Från Bro centrum till Lillsjöbadet
Måndag-fredag: 11.00

Från Lillsjöbadet till Bro centrum
Måndag-torsdag: 14.00
Fredag: 13:30

Här kan du läsa mer om badplatsen vid LIllsjön

Relaterade nyheter