Starta och utveckla företag

Funderar du på att starta eget företag? Eller har du nyligen tagit klivet och blivit egen företagare? I så fall kan Nyföretagarcentrum vara något för dig, även för bildade företag upp till tre år.

Nyföretagarcentrum

Genom Nyföretagarcentrum kan du få hjälp och råd samt få kontakt med en person att bolla idéer med. Behöver du ett bollplank för att finslipa din idé, hjälp med affärsplan eller bara är nyfiken på hur det skulle vara som företagare? Boka en tid redan idag! Rådgivningen är konfidentiell och kostnadsfri.

Boka rådgivning

Du bokar in en tid för rådgivning på Nyföretagarcentrums webbplats.

Ny modell för nyföretagande

Från och med hösten 2022 kommer kommunen satsa på en ny form för att utveckla entreprenörskap och nyföretagande i kommunen. Upplands-Brobor med en dröm och idé ska få möjlighet att utveckla sina affärsidéer. då lanseras Startup Upplands-Bro– en lokal modell för nyföretagande.

Myndigheter

För att starta företag behöver du också vända dig till staten. Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket har gemensamt skapat webbplatsen Verksamt där du kan registrera ditt företag, anmäla företagsnamn och välja om du ska vara enskild företagare eller starta ett aktiebolag. Sidan lotsar dig igenom företagandets fem faser.

Kontakta Nyföretagarcentrum Upplands-Bro

Rådgivare: Johan Stenius

010 151 11 40

upplands-bro@nyforetagarcentrum.se

Upplands-Bro kommun

Furuhällsplan 1

196 81 Kungsängen

Upp