Kommunens fritidsgårdar

Det finns tre kommunala fritidsgårdar i Upplands-Bro kommun. Gårdarna ligger i Kungsängen, Bro och Brunna. Om du går i årskurs 6 i grundskolan till och med årskurs 1 på gymnasiet är du välkommen hit!

Trivs du hos oss?Just nu kan du som ung svara på vad du tycker om kommunens ungdomsverksamheter på bara ett par minuter! Skanna QR-koden eller klicka på länken här: https://forms.office.com/r/5pxHBh0ncC

På fritidsgårdarna kan du spela spel, lyssna på musik och titta på film. Det finns också sportaktiviteter och aktiviteter speciellt för tjejer. På loven ordnas utflykter och större aktiviteter. På alla fritidsgårdarna finns det en kiosk, där du kan betala med swish.

För öppettider och kontaktuppgifter se respektive fritidsgård.

Annan ungdomsverksamhet

Bro:n är en verksamhet för äldre ungdomar i Upplands-Bro kommun. Verksamheten har lokaler i Bro centrum. Du som är mellan 16 och 20 år är välkommen hit!

Nattvandringar

Organiserade nattvandringar där föräldrar och andra nyktra vuxna kan delta utgår från kommunens fritidsgårdar. Nattvandringarna leds av utbildade vandrarvärdar, som i sin tur får stöd av kommunens anställda trygghetsvärdar.

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Fråga oss
Upp